Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, tényleg nagyon ocsmány ez a köröm?
Az enyém ugyan ilyen, csak nincs benne az a fehér minta. Az exem szó szerint azt mondta rá, hogy ez ocsmány, egyik barátnőm pedig azt, hogy így soha nem találok pasit, mert ettől majd mindenki menekül. (Ugye milyen kedvesek? :D)
Na szóval, inkább a fiúk, férfiak véleménye érdekel, az ilyen körmökkel rendelkező lányok nálatok szóba se jöhetek? Vagy azért van akinek tetszik?
L/21
> A kérdező kommentje:
> Nekem tetszik!
Ez lehet, hogy egy nagyon személyes kérdés lesz, de el tudnád mondani pár szóban, hogy miért tetszik? Úgy értem, mit jelent ez neked? Mit szimbolizál? Mire asszociálsz, amikor valakit hasonló körmökkel látsz?
Ne érts félre, nem kötekedni akarok, mert nekem teljesen mindegy, hogy nézel ki, csak kíváncsi vagyok.
nekem nem ENNYIRE hosszú, de volt már hasonló körmöm (sokszor, sokféle)
az exem imádta, én is szeretem, szóval kit érdekel mit gondolnak? :D aki azt mondja, emiatt nem menne oda valakihez, hát... végülis a pasiknak az elütő gagyi póthaj, meg a vakolat smink se tűnik fel, ez biztos borzasztóan zavarná őket akkor :DDDD
a hülye 'hogy csinálod ezt meg azt' kérdésekre meg nem érdemes reagálni, ostoba emberek ezek. :D
ha te ennyire szereted, úgyis találsz olyan pasit aki hasonlóan szeretni fogja (és téged is :D). ne olyan pasik elvárásai miatt változtass magadon akiket nem is ismersz
Hát ezt nem tudom így elmondani, tetszik és kész. Egyébként sokáig ilyen méretű és formájú volt:
Ezt is szerettem, csak már untam, de ezt se tudom megmondani neked, hogy miért szerettem. :) Akkor ez tetszett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!