Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, tényleg nagyon ocsmány ez a köröm?
Az enyém ugyan ilyen, csak nincs benne az a fehér minta. Az exem szó szerint azt mondta rá, hogy ez ocsmány, egyik barátnőm pedig azt, hogy így soha nem találok pasit, mert ettől majd mindenki menekül. (Ugye milyen kedvesek? :D)
Na szóval, inkább a fiúk, férfiak véleménye érdekel, az ilyen körmökkel rendelkező lányok nálatok szóba se jöhetek? Vagy azért van akinek tetszik?
L/21
Ez valóban nem vonzó...legalábbis számomra. Ez már nálam nem köröm, hanem karom kategória. Lassan már körömpörkölt is lehetne belőle. :D
Hülyeséget félretéve....tényleg nem jön be. Hogy tudsz ezzel mosogatni, gépelni, felvenni egy harisnyát, masztizni, bármit csinálni? :D
Lanykent mondom, nekem egy dolog jut eszembe ezekrol onkentelenul is: hogy torlod ki? :DD
Igen, ez mindenki szerint ocsmany kiveve aki ilyet ragaszt magara
Én nő vagyok, de a párom itt ül mellettem, és közölte, hogy eszembe ne jusson ilyen. xD
Nyilván ha kapcsolatban van az ember lánya, és úgy jön rá a dili, az más szitu... pl. a párom rühelli a műköröm minden formáját, de azért néha "bűnözök" (igaz, ennél szolidabbat), és ez nyilván nem szakítóok egy normális, stabil kapcsolatban.
Ugyanakkor most a kérdés kapcsán megkérdeztem, és azt mondja, nem biztos, hogy anno odajött volna hozzám, ha ilyen "gusztustalan, igénytelen karmokat" látott volna rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!