Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
168 centiméterhez mennyi az ideális súly?
Én is pont ilyen magas vagyok, súlyra pedig 54 kg körül, de ez nyárra lemegy 52 kgra.
L18
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:16
Bocsi, de én a 80kg-mal nem teltnek és tömöttnek nevezném magam. Én 185 cm vagyok és 70 kg.
20/f
mar bocs, de nem tudod hogy nezek ki. meg amugy, az izom nehezebb mint a haj. egy kis altalanos mulvetseg. amig nem latsz addig ne mondjal rolam semmit.
sokszor 60 kg-t mondanak ram, senki se mondana meg hogy 80 kg vagyok. de tok m1, nem neked szolt a valasz
egy szoval se mondtam hogy bombano vagyok. ugyszint nekem is vannak hibalyim mint barki masnak.
es nem mutatogatok magamrol kepet vadidegennek. :)
bocs.
am tok m1 hogy mit hiszel, en azt tudom hogy DAGATT nem vagyok. telt igen, es max 5 kg-t le kene meg adjak, de igyis jo vagyok. :P
Nem is szeretnék, mert eléggé fölöslegesnek tartom, hogy itt harcoljunk egymás ellen. Te a monitor egyik felén szájkaratézol, én a másikon. Van értelme? Nincs!
Mindenkinek vannak hibái! Főleg nyelvtani XD (hibalyim)
Én akkor is soknak tartom még a 75-öt is. Nekem ez dagadtnak számít. Másnak nem. Ez van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!