Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek, hogy beleszeretek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy beleszeretek egy 15 éves "gyerekbe". Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és évek óta tagja egy leginkább fiatalokból álló színművészeti társulatnak,mint díszlettervező. Van egy fiú,aki 15 éves,ő is évek óta tag,de ő szerepel,énekel-táncol-színészkedik. Mostanában nagyon sokat beszélgetünk,tetszik a felfogása,a hozzáállása a művészetekhez,a személyisége,minden. Kezdek kicsit vonzódni hozzá,ami elég helytelen a korunk miatt. A történethez hozzátartozik,hogy még két hónap sem telt el a szakításom óta,ami miatt még mindig nagyon rosszul érzem magam,bár sok kapcsolatom volt már,a legutóbbi barátom volt az első srác akit őszintén szerettem és akár egy életet is le tudtam volna élni vele. Nem tudom,hogy valós vonzalmat kezdek-e érezni,hiszen a szívem még mindig máshova húz,vagy ez esetleg valami "kattanása" a felborult lelkivilágomnak. Ti mit gondoltok? Illetve mit tehetnék? Egyik napról a másikra nem szakíthatom meg vele a kapcsolatot,mert semmi okom nem lenne rá,attól meg szeretném megkímélni,hogy elmondjam neki,mi játszódik most le bennem,nem hiszem hogy tudná kezelni. Mit csinálnátok a helyemben?
2016. jún. 12. 13:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tetszik neked amit csinál, mint írtad: "szerepel-táncol-szinészkedik" ...ez neked bejön, bejön hogy ilyen pasid még nem volt gondolom. Bejön a művészeti véna benne. Viszont...ha összejönnél vele lehet semmi érdekes nem lenne. Igazából kerüld ha nem akarod hogy több legyen.
2016. jún. 12. 14:50
 12/13 A kérdező kommentje:

Évek óta folyamatosan művészek között vagyok,nála sokkal tehetségesebb énekesekkel-táncosokkal-színészekkel is találkozom,közülük is volt olyan,aki többet akart tőlem,de én nem,ez nem ettől függ. Egyébként pont azért nem próbáltam volna meg senkivel, mert úgymond egy helyen dolgozunk,az egész olyan,mint egy nagy család,a magánéletet pedig ettől elkülönítem.

Egyébként hasznos válaszokat is kaptam,a nyilvánvaló

trollo(ko)n kívül mindenkinek ment a zöld pacsi! :)

2016. jún. 12. 14:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Mert a pasik a fiatalabbakat szeretik.

Addig nem hiszem el ezt a dumát, amíg vagy a nők szavazati jogát nem viszik le, vagy a férfiakét nem emelik meg. Mert addig csak egy szép mese, amivel azt próbáljuk leplezni, hogy a pasiknak a hamvas kell.

2016. jún. 12. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!