Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy beleszeretek egy 15 éves "gyerekbe". Ti mit
tennétek?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és évek óta tagja egy leginkább fiatalokból álló színművészeti társulatnak,mint díszlettervező. Van egy fiú,aki 15 éves,ő is évek óta tag,de ő szerepel,énekel-táncol-színészkedik. Mostanában nagyon sokat beszélgetünk,tetszik a felfogása,a hozzáállása a művészetekhez,a személyisége,minden. Kezdek kicsit vonzódni hozzá,ami elég helytelen a korunk miatt. A történethez hozzátartozik,hogy még két hónap sem telt el a szakításom óta,ami miatt még mindig nagyon rosszul érzem magam,bár sok kapcsolatom volt már,a legutóbbi barátom volt az első srác akit őszintén szerettem és akár egy életet is le tudtam volna élni vele. Nem tudom,hogy valós vonzalmat kezdek-e érezni,hiszen a szívem még mindig máshova húz,vagy ez esetleg valami "kattanása" a felborult lelkivilágomnak. Ti mit gondoltok? Illetve mit tehetnék? Egyik napról a másikra nem szakíthatom meg vele a kapcsolatot,mert semmi okom nem lenne rá,attól meg szeretném megkímélni,hogy elmondjam neki,mi játszódik most le bennem,nem hiszem hogy tudná kezelni. Mit csinálnátok a helyemben?
Lelkibeteg vagy, ezért még a minimális dolgokba is beleszeretsz.
2016. jún. 12. 14:02
2/13 A kérdező kommentje:
De pont erről van szó,több srác udvarol és szeretne velem lenni,de engem nem érdekelnek és egyikhez sem tudok igazán vonzódni,pedig barátilag illetve személyiségre őket is kedvelem. Ha bármikor tudnék random szerelmes lenni,akkor nem hiszem,hogy bánkódnék az exem után,mert már csak ebben a két hónapban is elképesztően rendes,kedves,szeretnivaló embereket ismertem meg.
2016. jún. 12. 14:05
3/13 anonim válasza:
Szerintem kérdd meg a srác apját hogy vegyen neked egy dromedárt. Ha ez sem jön be akkor sajnos nincs már remény
2016. jún. 12. 14:05
4/13 anonim válasza:
4 év korkülönbség az semmi...
2016. jún. 12. 14:20
5/13 anonim válasza:
Neked valami kattod van :D Ez van, kisfiúkat szereted. A srác mondjuk szerencsés lenne ha megkaphatna egy 19 éves csajt, bár ő komolyan úgy se venne téged, neked meg elég gáz ez az egész.
Ebbe gondolj bele, hogy ez ultra gáz és akkor majd nem lesz belőle semmi. Szerintem csak az tetszik a fiúban, hogy kis ártatlan és gondolod hogy ő nem fog megbántani mert hát még gyerek :D Szerintem te inkább ezért "vonzódsz" hozzá, nem szerelemből vagy hasonló, hanem szeretnél egy ilyen ártatlanabb srácot magadnak. Én szerintem ez a helyzet.
2016. jún. 12. 14:21
6/13 anonim válasza:
Ja és a szövegem elejét csak akkor vedd komolyan, ha a második fele nem lehet igaz rád, de szerintem arról van szó tényleg, hogy csak törődésre vágynál.. :)
21F
2016. jún. 12. 14:22
7/13 A kérdező kommentje:
Mindig idősebb barátaim voltak,soha nem vonzódtam a fiatalabbakhoz,még az is fura volt,ha valaki egy idős velem. Eszem ágában sincs összejönni meg egyáltalán beszélni vele ilyesmiről,a kérdést azért írtam ki,mert magamat sem értem és nem tudom,minek a jele lehet az,hogy ilyen fura helyzetbe kerültem,illetve mit tehetnék,hogy megszűnjön a dolog és ne forduljon elő ilyesmi,mert ez nem normális.
2016. jún. 12. 14:27
8/13 anonim válasza:
Gondolj arra folyton, hogy ő csak egy kisgyerek és akkor el fog múlni szerintem :D
De ha beleszerethettél volna már bele is szerettél volna, szóval ez nem fog megtörténni amúgy se szerintem. Meg lehet csak úgy kezded nagyon megkedvelni, mint barátot. Csak mivel még ilyen lelki hullámvölgyben vagy, ezért nem igazán tudod megkülönböztetni. És nagyon vágyhatsz a szeretetre, ezért már ebbe a kis baráti vonzódásba is kezdesz többet belelátni, amikor nincs is több.
2016. jún. 12. 14:39
9/13 anonim válasza:
Milyen fura, hogy ha a nemek fordítva lennének, senki nem mondaná, hogy csak egy kisgyerek, egy kislányba vagy belezúgva.
2016. jún. 12. 14:44
10/13 anonim válasza:
De igen, másrészt meg lányok 16-7 évesen már "érettek"(de inkább 17), férfiakra azért még várni kell többet.
15 éves még lányból is fiatal egy 19 éves férfihoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!