Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire véljem ezt a viselkedést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem ezt a viselkedést?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel 2 évvel ezelőtt ismerkedtünk össze! Ebben az időszakban lefeküdtünk egymással mert mindketten egy nagy csalódáson voltunk túl és ezért történt meg. Ő szeretett volna többet, de én megijedtem a hirtelen történtek miatt és azt gondoltam, h ha ez ilyen hamar jött, akkor a kapcsolat sem lenne hosszú életű... Jóban maradtunk, itt-ott rám ír, h h vagyok stb. Néha felhozza, h ő mennyire kíván és mennyire vissza sírja a 2 évvel ezelőttit, mert a BARÁTNŐJE mellett titkon még vágyik rám mert a barátnőjével sem szeretkezik olyat mint amilyet velem csinált és h kár, h köztünk nem lett több... Nagyon sokszor hívott, h menjek el hozzá stb de mindig visszautasítottam, 1.h barátnője van, 2. még csak ki sem járunk beszélgetni személyesen, nem még átmenni hozzá, amiből tudom, h mi sülne ki...

A minap is rám írt, beszélte, h hiányzok neki,h számára mindig egy gyenge pont leszek, akit nem fog tudni elfelejteni szövegeket. Természetesen ilyenkor leállítom, és felhozom neki, h "hahó, neked barátnőd van!".

Másnap elmentem az öcsémmel a városba kávézni. Hát mit ad a sors, ő is ott volt a barátnőjével. Háttal ült nekem, ezért nem vette azonnal észre, h ott vagyok, csak mikor felállt fizetni. Nézett a szemembe, de egy "Szia!" sem hagyta el a száját... Számomra ez egyfajta megaláztatás volt, mert rádöbbentett, h csupán egy szexjátékszernek tekint, nem mint egy ismerősnek ha még egy köszönést sem érdemeltem meg... Tudom, h még rám fog írni és felfogja hozni, h látott... Jobb lenne az ilyet elküldeni, ha csak ennyibe vesz, ugye?!

2016. jún. 12. 11:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne pazarold rá az idődet. Ha a mostani barátnőjéhez ennyire nem hűséges, hogy folyamatosan feléd kacsintgat, akkor hozzád is pont ennyire lenne az.
2016. jún. 12. 11:58
 2/3 anonim ***** válasza:
A kérdésedet Te magad válaszoltad meg! Mi maximum egyetérthetünk vagy nem, de nyugi, egyetértünk! :) felejtsd el!
2016. jún. 12. 12:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem 1x mondtam is neki, h talán jobb is ha nem jöttünk össze, mert ha velem tenné azt amit most a barátnőjével csinál, akkor én belül rettenetesen összetörnék. Mondta, h ő nem félrelépő típus, és csak velem tud fantáziálni, senki mással! De ez nem magyarázkodás, tényleg nem akarnék tőle kapcsolatot! Nem tartom őt alkalmasnak erre... Csak ha már köszönésre sem hajlandó, akkor mi másként nézne rám mint egy szexpartnerre... Számomra ez megalázó, mert azt gondolom, h ha párkapcsolat nincs is köztünk, de mint régi ismerősök kategóriába besorolandó a viszonyunk, bár most már látom, h ennyire sem :D Csak mint egy játékszer.. :D
2016. jún. 12. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!