Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem ezt a viselkedést?
Van egy srác akivel 2 évvel ezelőtt ismerkedtünk össze! Ebben az időszakban lefeküdtünk egymással mert mindketten egy nagy csalódáson voltunk túl és ezért történt meg. Ő szeretett volna többet, de én megijedtem a hirtelen történtek miatt és azt gondoltam, h ha ez ilyen hamar jött, akkor a kapcsolat sem lenne hosszú életű... Jóban maradtunk, itt-ott rám ír, h h vagyok stb. Néha felhozza, h ő mennyire kíván és mennyire vissza sírja a 2 évvel ezelőttit, mert a BARÁTNŐJE mellett titkon még vágyik rám mert a barátnőjével sem szeretkezik olyat mint amilyet velem csinált és h kár, h köztünk nem lett több... Nagyon sokszor hívott, h menjek el hozzá stb de mindig visszautasítottam, 1.h barátnője van, 2. még csak ki sem járunk beszélgetni személyesen, nem még átmenni hozzá, amiből tudom, h mi sülne ki...
A minap is rám írt, beszélte, h hiányzok neki,h számára mindig egy gyenge pont leszek, akit nem fog tudni elfelejteni szövegeket. Természetesen ilyenkor leállítom, és felhozom neki, h "hahó, neked barátnőd van!".
Másnap elmentem az öcsémmel a városba kávézni. Hát mit ad a sors, ő is ott volt a barátnőjével. Háttal ült nekem, ezért nem vette azonnal észre, h ott vagyok, csak mikor felállt fizetni. Nézett a szemembe, de egy "Szia!" sem hagyta el a száját... Számomra ez egyfajta megaláztatás volt, mert rádöbbentett, h csupán egy szexjátékszernek tekint, nem mint egy ismerősnek ha még egy köszönést sem érdemeltem meg... Tudom, h még rám fog írni és felfogja hozni, h látott... Jobb lenne az ilyet elküldeni, ha csak ennyibe vesz, ugye?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!