Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a tanar akar tolem valamit? Mire veljem ezt a viselkedest? 15/F ( tobbi lent)
Figyelt kérdés
Az egyik tanarnom oran mikor magyaraz akkor mindig odajon az en padomhoz( 2. Padba ulok) en van hogy nekidol vagy dorzsoli hozza a labat vagy a feneket. Es egyik nap mikor magyarazott a katedra elott csak azeet jott oda hozzam hogy kinezzem valamiket a konyvembol. Nem tudom mit gondoljak. Lehetseges hogy akar tolem valamit ?! Pedig mar 35+... Pls segitsetek. Koszi a valaszokat2014. okt. 18. 07:46
1/11 anonim válasza:
Persze, azt akarja, hogy tanuld meg az anyagot.
2/11 A kérdező kommentje:
Jol van te szkombalyn ... Nem ugy ertettem hanem hogy akarhat-e valami ismerkedest vagy ijesmit ... Tovabbiakban normalis valaszokat adjatok pls koszi
2014. okt. 18. 07:56
3/11 anonim válasza:
Igen, szeretne valami minimális észt beléd verni, de nem nagyon sikerül neki... :(
4/11 anonim válasza:
Igen akar valamit,hogy ne legyél annyira hulye ,mind amennyire most vagy jelen pillanatban
5/11 Koplárovics Béci válasza:
Végülis tudós ember akár Észnek is hívhatja...
6/11 anonim válasza:
szerinted mit tudna kezdeni egy 15 eves kolyokkel ? ne kepzelodjel inkabb koncentralj a tanulasra !!!!
7/11 anonim válasza:
olvasd már el mit irtál és javitsd ki mert ékezetek nélkül nem minden jol érthető
nekem kaotikus az egész ugy mint te is az vagy
fogd meg a seggét kettesben oszt megtudod mit akar
8/11 anonim válasza:
az észkombájn vagyok: ismerkedni, vagy ilyesmit nem akar, hiszen ismer, tanítani szeretne, de úgy látszik nem sikerül szegénynek. Amúgy hol jár az eszed, hogy rögtön az jut eszedbe, hogy valamit akar? Iskolás vagy, tanulj.
9/11 anonim válasza:
Nekem amikor 14 eves voltam volt egy egy napkozis tanarom,aki mindig az asztalomhoz dorzsolte a farkat es ez engem anno iszonyuan frusztralt.Probalt a kozelemben lenni....sorolhatnam.
Szoval elmondtam apukamnak aki beszelt vele es kivett a napkozibol.Soha tobbet nem lattam a pasit.Kesobb kiderult h volt valami pedofil ugye es mar dobtak ki iskolakbol,szoval nem tudom h mit akar toled,de a helyedben nem is szeretnem megtudni:-))))))
10/11 anonim válasza:
Lehet, a te könyved van pont úgy kinyitva, hogy könnyebben meg tudja mutatni benne, mit akar. Amúgy meg ha szimpatizál veled, az nem baj. De biztosan nem akar semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!