Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiábrándító a részegség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándító a részegség?

Figyelt kérdés

fiúk,lányok! szerintetek visszataszító ha egy lány vagy fiú részeg?

kort és nemet írjatok lécci:D

2010. ápr. 12. 14:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én ha részeg vagyok, srácok szerint nem gáz, csak maradjak már egyszer ébren is :D. Lányok szerint aranyos vagyok, csak ne kérjek mindenért bocsánatot. Azért bocsánatot kérek, ha megbotlok, és ők támogatnak (így elrántom őket), bocsánatot kérek, hogy engem kell istápolni :D. Engem elnyom a pia, belassulok tőle. Ezért nem szeretek inni, csak az ízért iszom, ezért csak minőségi piákat iszok, amik ugye drágák (van ismerősöm, ő az érzésért iszik, szóval csövesbor, Tesco meg SBudget vodka...) de néha becsúszik egy-egy elhajlás nálam is, legutóbb tegnap voltam, születésnapomat ünnepeltük, előtte szilveszterkor. Kb ilyen rendszerességgel történik meg, hogy részeg vagyok.

Szerintem nem kiábrándító addig, amíg tényleg nem lesz csúnya (össze hányja, hugyozza, szarja magát) illetve nem lesz rendszeres (itt a heti rendszerességet értem).

2011. ápr. 23. 01:11
 12/12 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, kor lemaradt :D

23 F

2011. ápr. 23. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!