Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiábrándító a részegség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándító a részegség?

Figyelt kérdés

fiúk,lányok! szerintetek visszataszító ha egy lány vagy fiú részeg?

kort és nemet írjatok lécci:D

2010. ápr. 12. 14:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
amég nem hány addig nem:D 16/F
2010. ápr. 12. 14:40
 2/12 anonim ***** válasza:
attól függ mikor-hol
2010. ápr. 12. 14:42
 3/12 anonim ***** válasza:
8===================================> vagy és igen az kiábránditó
2010. ápr. 12. 14:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Láttam már a páromat párszor részegen, de inkább aranyos volt. Ezért nem dobnék ki senkit, ennél lényegesen erősebb idegzetű vagyok, de ha első randik egyikén inná le magát az illető semmiképpen sem tenne jó benyomást
2010. ápr. 12. 14:52
 5/12 Thurston ***** válasza:
Mindenkin máshogy jön ki a részegség. Valaki egy bunkó barom lesz tőle, valaki meg ponthogy inkább cuki. Szóval egyéntől függ. Aki alapból picit... Hogy fogalmazzak finoman. Primitív. Az lesz részegen is egy irdatlan nagy tahó.
2010. ápr. 12. 14:57
 6/12 Thurston ***** válasza:
Ja, nem tudom mit számít, de legyen: 19F.
2010. ápr. 12. 14:57
 7/12 anonim ***** válasza:

én nem iszom 1 kortyot se soha, barátnőmnek is csak 1 kicsit engednék amég a hangulat javára megy nem ellene... tehát ilyen hányós, nem bír megállni, fű-fához odamegy (szilveszter az más ill a ballagás :) ) de ha rendszeres lenne megkérdezném h az ital vagy én...

Tehát attól függ mennyire részeg az a részeg =)

2010. ápr. 12. 15:16
 8/12 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:DD

am 14:43 teis azvagy nemkell aggódni:D

2010. ápr. 12. 15:22
 9/12 anonim ***** válasza:

amig nincs benne rendszeresség,és nem "csak ugy beültem délután meginni pár felest",addig nem kiábránditó...

voltam énis jópárszor részeg,páromat is kellett már felcipleni,takaritani utána mert mindent összehányt,de ez leginkább azért van,mert nem birja...félévente,évente nincs kifogásom ellene...

azért viszont rögtön lenne,ha mondjuk minden nap meginna 1-2 sört/felest/bort,alapjáraton undorodom az ittas ember szagától...

22/L

2010. ápr. 12. 16:40
 10/12 A kérdező kommentje:

hát azt megértem. én is undorodok az ilyen piás emberek szagától.

háát én csak hétvégén szoktam inni.. de még sose ittam annyit,hogy telihányjak mindent

2010. ápr. 12. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!