Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Ez egy tipikus történet. Volt egy fiú, akivel egy ideig csak a barátság kötött össze. Aztán bevallota, hogy szerelmes belém. A kapcsolatunk ezután nagyon megromlott. Én voltam az, aki eltaszítottam magamtól. Már akkor is és most is nagyon megviselt ez engem is és őt is. Több, mint 10 éves nagyon jó baráti kapcsolatnak lett vége. Azonban nem tudott még ma sem túllépni. Tudja,hogy van barátom, de még mindig ír nekem. Szeretnék neki segíteni, de úgy érzem nem tudok. Ő is megérdemelné, hogy valaki úgy szeresse,mint én a barátomat. Mit mondhatnék neki, hogy jobb legyen és ne reménykedjen? Amikor más szempomtból is elváltak útjaink, már nem egy közösségbe jártunk, még erősödött benne a sértettség. Többször hívott már randira azóta is. Nem érti, hogy szeretem a barátomat. Féltékeny rá nagyon. Hiába nem őt szeretem, azért azokat az éveket nem tudom elfelejteni amiket együtt töltöttünk. De miért nem tud már túllépni? Már több, mint 2 éve történt...

2016. jún. 12. 00:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor azért eléggé szerethet téged. Nincs valami barátnőd vagy valami csaj aki lefoglalhatná?
2016. jún. 12. 00:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Eléggé rottyon lehet a srác önbizalmilag, ha az sem ábrándítja ki, hogy mással élsz nemi életet. Fúúú, valahogy össze kéne hozni egy csajjal, esetleg bemutathatnád valakinek.
2016. jún. 12. 00:44
 3/4 A kérdező kommentje:

Na ez meg a másik! Nagyon helyes és testalkatra is sportos. Nem kellettem én ahhoz, hogy lányokat megismerjen. És még sem!!!

Egyébként igen, szerintem is nagyon szeret. Annak ellenére, hogy én a barátomba vagyok szerelmes, néha azt érzem, hogy még a barátom sem biztos, hogy ilyen kitartó lenne. Őt szerencsére ez a fiú nem érdekli, nem tekinti riválisnak.

2016. jún. 12. 01:07
 4/4 anonim ***** válasza:

10 év ide-vagy oda legyél határozottabb ebben.

1. Ez nem szerelem csak vágy!

2. Felejtsd el a keritőnő szerepet. Amugy is menő csávó ahogy irod.

3. Adj neki ultimátumot. Ha komolyan gondolod a jelenlegi kapcsolatodat.

Mond meg neki kerekperec, hogy ha képtelen elfogadni a helyzetet akkor törlöd, tiltod, nem veszed fel, nem irsz vissza!

Ellenkező esetben azt kell gondoljam, hogy még sem zavar annyira hogy oda van érted.

2016. jún. 12. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!