Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért várnak el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért várnak el olyat a nőktől, amikre ők maguk sem képesek?

Figyelt kérdés

A nőktől elvárjátok, hogy akkor is legyenek szuperkorrektek, ha látszólag (abba most ne menjünk bele, hogy ez valóben igaz-e) ők kerülnek előnybe a nemük miatt, miközben azalatt a több ezer év alatt amíg ti voltatok hatalmon, ennek minden előnyét kihasználtátok az utolsó cseppig, bűntudat nélkül. Akkor miért nem lehet bevallani, hogy egyáltalán nem az igazságosság hajt benneteket, hanem ugyanolyan önzők vagytok mint bárki más, és elsősorban a saját jólétetek izgat?

Például: sírtok, hogy a bíróság anyapárti, de az nem volt baj, hogy régen válás esetén nem hogy hétvégi anyuka lett a nőből, hanem előfordult, hogy soha többet nem láthatta a gyerekeit.

Szóval akik háborognak hogy a rendszer kezd a nők számára előnyössé válni, azok milyen alapon várják el az igazságosságot, amikor erre ők sem voltak képesek?

2016. jún. 11. 15:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%

Ez vicces volt kérdező.

Szerény képességeimmel megállapítottam, hogy egy troll vagy, de azért a kihívást elfogadom.

"Eleve milyen világ az, ahol valakinek harcolni kell azért, hogy többnek nézzék egy állatnál vagy vagyontárgynál, vagy hogy szavazhasson"

Hú, kiről beszélsz pontosan??

"Jó hogy nem már csókoljunk kezet a férfiaknak amiért engednek dolgozni meg ilyeneket amik miatt azt hiszed, hogy olyan nagy egyenlőség van."

Tényleg, miről beszélsz?

A nők azóta dolgoznak, amióta az emberiség létezik. A női munkára is alapult az egész kultúránk. Miről beszélsz?

"Persze ha meg a régi elvekhez ragaszkodna, és mondjuk elvárja, hogy eltartsák, akkor egy golddigger ribi"

Tévedsz. A férfiak többsége szívesen tartana el egy normális, családias, kedves, gyakorlatias és hűséges nőt, de 2 komoly akadályt nemigen tud a többség legyőzni: az alacsony fizetések és az erre hajlandó nők hiánya.

A golddigger pedig nem az, aki HTB akar lenni és gyereket nevelni, élhető otthont teremteni, hanem aki luxusprostivá áll kizárólagos hozzáféréssel.

A különbség nem csak árnyalatnyi.

"Ha meg az új elveket vallja, akkor hülye femináci, mert mi az má' hogy nem főz, mos, takarít, nevel gyereket, szop le a 3 műszak mellett?"

Aki feminácinak áll, az ne csodálkozzon, ha ... nem dugják. Amúgy nem teljesen értem az összefüggést. Szóval az "új elvek" és a feminácipárt-tagság azt jelenti, hogy nem eszel meleg ételt, nem jársz tiszta ruhában és soha nem szopsz?

És ha mondjuk kiköpöd, attól még viselheted a karszalagot? Megannyi kérdés, amit a korszellem szült.

"Hogy az miért baj ha az egyik irányba billen a mérleg, ha évezredekig a másikba irányba billent és senkit nem érdekelt? "

Ez egy történelmi tévedés. Persze könnyebb elhonni, hogy a nők feka rabszolgák voltak és most egy nagy lázadás keretében kifehéredtek, csak nem igaz.

De legyen, játszuk végig.

Én mostantól elismerem a nők többletjogait, de ugye ha megtámadnak minket a románok, te fogod a kalasnyikovval a kezedben megrohamozni a menetoszlopot?

Ja,és ha cipelni kell a tescoból az ásványvizeket, kereket kell cserélni a kocsin, azokat önként és dalolva...?

Mondjuk a szülés dolgot még meg kéne dumálni Istennel is és ntom mikor van fogadóórája.

"Tényleg mindenki ennyivel elintézi, hogy nem "ő tehet róla, hogy régen mi volt"?"

Miért, hogy intéznéd el? Érdekelnének az ötleteid.

Ha esetleg a férfiakon rituális kasztrációt követelnél vélt és valós (dédanyáidon bekövetkezett) sérelmeidért, jó kérdés, hogy mondjuk egy újszülött kisfiúnál meddig várnál vele, míg levágatnád neki?

"Nem érdekel a nők elnyomása, akkor ilyen alapon ne érdekeljen a szolgaság, a gyermekmunka, a zsidók kiirtása, a világháborúk vagy akármi mert nekünk azokhoz már semmi közünk. Igazából akkor semmihez semmi közünk ami a mi kis mucsaröcsögei életünkön kívül történik"

Az egyedüli gondolat, amit megpendítettél. Nem tudom a választ. A mai egy minden korábbinál érzéketlenebb világ van, de ne légy álszent. Felsoroltál 5 problémát, de nem volt köztük a tuszik és hutuk harca. Gyanítom, hogy Ruandáról úgy eleve nem hallottál soha, szóval van jó sok olyan probléma, amivel foglalkozni lehetne és akkor már fel is lehetne állítani egy prioritási listát. Mondjuk vegyük előre azokat, ahol egy megoldással akár azonnal is lehet életeket menteni és tegyük a legvégére a régi sérelmeket, melyek csak lelki megnyugvást hozhatnának.

Sounds sensible?

Mi itt, Mucsaröcsögén, annyit tehetünk, hogy a mucsaröcsögei helyi problémákat a lehető legkulturáltabb módon, konstruktív megoldást keresve megvitatjuk.

"Buli, pia, dugás, éljünk a mának, szrjunk le mindent és ennyi? Elég kiábrándító."

Szard le te is és igyál egy piát, dugj egy nagyot ;)

Vagy nézd az EB-t, mert jó meccsek lesznek és végre mi is kijutottunk.

2016. jún. 11. 22:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Semmi közöm hozzá, nem voltam ott, és a mai háborúkhoz sincs semmi közöm és nem tudok ellene tenni semmit sem. A mai átlagember jó esetben dolgozik, azért, hogy éhen ne haljon. Nem tudom kérdező, ha ezt az egészet komolyan gondolod, akkor áruld már el, tulajdonképpen mit vársz tőlem? Tudom, hogy háborúk vannak, meg szolgaság, szegénység stb. Mit tudok tenni ellene? Semmit.

Amiket leírsz az pont olyan, mint a globális felmelegedés nevű hisztéria, amit rengetegszer a kisemberek pofájába vágnak, hogy TE vagy a hibás, TE teszed tönkre a bolygót. A kisember pedig csak néz, hogy most akkor ő mit csináljon.

2016. jún. 11. 23:34
 13/15 A kérdező kommentje:

'Én mostantól elismerem a nők többletjogait, de ugye ha megtámadnak minket a románok, te fogod a kalasnyikovval a kezedben megrohamozni a menetoszlopot?

Ja,és ha cipelni kell a tescoból az ásványvizeket, kereket kell cserélni a kocsin, azokat önként és dalolva...? '

1. A férfiak azok akik nem engedték a nőket harcolni. Ma már vannak női katonák is, és olyan ország is ahol kötelező a nőknek is a sorkatonaság. Nem hallottam még panaszokat. Ha szrban van az ország, még az is lehet hogy a férfiak húznak el legelőször, lásd: a menekültek. Amúgy meg érdekes mód itt is csak a jó felét látod a dolgoknak. Vajon ha én rohamozom a menetoszlopot, akkor hány megerőszakolt ellenség marad utánam? Tetemes összegben lefogadnám, hogy kevesebb mint amikor a hős férfiak tették.

2, Most is én cipelem az ásványvizemet. :) Sőt a kutyámnak a 15- kg-os tápot is. Emellett létezik kocsi, vonat, busz, banyatank, bicikli, futár stb. A férfiak is ezekkel "cipelik" haza hősiesen a dolgokat. Next question?

3, Majd ha lesz pénzem kocsira és megtanulok vezetni, akkor minden bizonnyal megtanulok kereket is cserélni. Addig megelégszem a kutyaól építéssel, trágyázással, kerítés drótozással, favágással, ajtó felfúrással és egyebbekel amire szükség van. Ha unatkozok, akkor bármikor átugorhatok a nővéremhez egy kis festésre vagy bicikliszerelésre. :) Lehet nem figyeltem eléggé a biológia órán de nekem nem tűnt fel, hogy a férfiaknak van valami speciális tulajdonságuk ami miatt csak ők képesek elvégezni ezeket a dolgokat. Csupán annyi, hogy nekik ezeket megtanítják. Az erővel meg felesleges jönni, mert nők is lehetnek 200 kg-os debellák, és férfiból is van olyan rengeteg akinek feleolyan vastag a lába mint nekem és én csak 57 kg vagyok... A modern, gépiesített világban ennek nincs jelentősége. Rengeteg férfit ismerek aki nem cipel vizet és nem tud kereket cserélni de még szöget beverni sem. De azon is elgondolkozhatsz, hogy vajon miért nem omlottak össze az országok amikor a férfiak elmentek harcolni a nem olyan modern múltban? Még akkor is megoldották a nők.

Ha tehát szerinted a férfiak azért vannak hogy vizet cipeljenek és lőjenek, akkor az égvilágon semmi szükség nincs rátok. Emellett komoly gondok lehetnek az önértékelésetekkel ha azt hiszitek, hogy ásványvíz cipeléssel és kerékszereléssel kell jogot szereznetek az életre.

'feminácipárt-tagság azt jelenti, hogy nem eszel meleg ételt, nem jársz tiszta ruhában és soha nem szopsz? '

Én úgy járok és az eszek, de a barátomat nem fogom kiszolgálni, mert ő sem egy csecsemő. :) Tudom te nem érzékeled a különbséget pedig elég óriási. Én ezeket csakis azért csinálom, mert szeretem/számomra szükséges/olyan kedvem van. Nem pedig azért mert én vagyok a nő, erre teremtettem, csak akkor vagyok szükséges, szerethető és mert ki kell szolgálnom a férfit.

2016. jún. 12. 01:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Oké, te reménytelen vagy, de ez nem az én bajom.

Biztos bántottak, engem nem érdekel.

Amúgy valamilyen szinten igazad van. Csak le kell sarkítani a dolgokat és bármi kijelenthető. Akár az is, hogy 30 éven belül kifejleszti az emberi tenyész-tankokat és rátok sem lesz szükség.

Sőt, hamarabb jönnek majd az örökké bársonyos puncival bíró japán szexdroidok,stb.

A érdésed azonban láthatóan arra megy ki, hogy miért vagy te köteles kiszolgálni valakit.

Én ntom, köteles vagy?

Le van ez írva valahol?

Aztán a végén kiderül, hogy meg is csinálod, ráadásul önként, mert szereted azt a valakit, akinek csinálod.

Akkor most mi van?

Megválaszoltad a kérdéseidet. A többi nő is annak csinálja, akit szeret. A férfiak meg attól szeretik kapni, aki szereti őket(lásd még qrvázás, amitől sokunknak herótja van, mert attól hogy lyuk meg száj, még pont hogy az fog hiányozni, amitől az egész szex "jó").

De amúgy tényleg vices votl a sok érvelési hibád egy halomban.

Szóval vannak országok, ahol a nőknek is kötelező... aham, Izrael.

Olyan sokat nem tudsz a zsidó állam létrejöttéről, helyzetéről, az arab-izraeli háborúkról, az intifádáról. Nem tudod, hogy mekkore túlerővel szemben voltak kénytelenek ezt meglépni.

Azt meg poénból jegyzem meg, hogy a veszély+férfi+nő szituval számolva az izraeli hadsereg fizeti a nőknek az első két abortuszt...

Számodra annyi jött le, hogy van szituáció a világban, ahol a nők harcoltak, ez pedig teljes egészében kiüti azt a tényt, hogy neked soha a büdös életben nem kell harcolnod. A sarkos értelmezésed szerint a zsidók révén a nők mostantól ebben is egyenrangúak :)

A másik példád is jellegzetes: vannak 200 kilós debella nők => a nők nem gyengébbek a férfiaknál. Hamis implikáció. Csak hergeled magad.

Fogadjunk egy gombóc fagyiban, hogy erősebb vagyok nálad. Ebből én mire következtessek?

Amúgy ez a "kevesebb nemi erőszakot hagynál magad után" egy elég szemét megnyilvánulás volt.

Kb azt mondod, hogy én és minden férfi amint felkaptuk a puskát, megyünk is védtelen nők után kutatni.

Ha semmit nem tudsz a háborúkról(ezt már bebizonyítottad, nem kérdés volt), akkor inkább ne is hivatkozz rájuk. Kérlek.

És a kedvencem: "De azon is elgondolkozhatsz, hogy vajon miért nem omlottak össze az országok amikor a férfiak elmentek harcolni a nem olyan modern múltban? "

Én mi a fas.zon gondolkozzak el ezen?

Naná! A nők rengeteget dolgoztak azelőtt is és azután is.

Te mire következtetsz amúgy?

Hogy ha a vezetéseddel rendeznétek egy Hosszú kések... akarom mondani egy Hosszú légypapírból kiáztatott arzén-éjszakáját és eltüntetnétek a nagy örömödre 3mrd férfit, jobb lenne a világ?

2016. jún. 12. 09:31
 15/15 A kérdező kommentje:

'Akár az is, hogy 30 éven belül kifejleszti az emberi tenyész-tankokat és rátok sem lesz szükség.

Sőt, hamarabb jönnek majd az örökké bársonyos puncival bíró japán szexdroidok,stb. '

Miből gondolod, hogy én azt hiszem hogy rám szükség van a szüléshez? :D Én nem azért élek mert valakinek szüksége van rám, és főleg nem azért hogy a méhemnek hasznát vegyék.

Amúgy meg a mindig kemény farkú robotokat is fel fogják találni, ne aggódj. :D Sőt vibrátorok már most is vannak, és azoknak még a szros gatyáját sem kell mosni, sem leszopni őket! :D

'Aztán a végén kiderül, hogy meg is csinálod, ráadásul önként, mert szereted azt a valakit, akinek csinálod. '

Szerintem tanulj meg olvasni mielőtt okoskodsz. Én azt mondtam a tevékenységeket szeretem elvégezni, mivel előnyökkel járnak számomra (kellemes környezet, finom étel, stb). Nem azt, hogy egy férfit kiszolgálok, mert őt szeretem. Természetesen részesül az általam végzett munka előnyeiből, amennyiben olyan kedvem van, hogy elvégzem őket, de ha épp nincs kedvem akkor nem fogom őfelsége miatt megcsinálni. Ő is meg tudja, felnőtt ember. Sőt, elvileg ő is szeret, tahát legyen ugyanakkora vágya kiszolgálni mint nekem őt.

'Számodra annyi jött le, hogy van szituáció a világban, ahol a nők harcoltak, ez pedig teljes egészében kiüti azt a tényt, hogy neked soha a büdös életben nem kell harcolnod.'

És te mikor harcoltál? Mert én pl rendőrnek készültem, és még most sem vetem el az ötletet csak nem ebben az országban. :D És az a rengeteg férfi aki nem megy át az alkalmasságin az nem is férfi, mi? Azokat jogom van lenézni? Amúgy meg leszrom mi van a háborúban, az erőszak ugyanolyan undorító mindig. És nem kell ehhez háborúba menni, a kedves férfiak béke alatt is buzgón gondoskodnak arról, hogy a nők hatalmas része erőszak áldozatává váljon. És nem csak ők, hanem gyerekek és a többi férfi is. Ti még a saját nemeteket sem kímélitek.

'Naná! A nők rengeteget dolgoztak azelőtt is és azután is. '

Ja persze, csak éppen elismerni nem ismerték el, fizetni nem fizették rendesen és semmi más hozzá tartozó jogot sem akartak megadni. Nem véletlen, hogy amikor visszatérek a háborúból, vissza akarták zavarni az önálló nőket a konyhába.

Amúgy vicces, hogy mindent amiben kiderült, hogy nincs igazad, ügyesen kikerülsz. Ahogy kiderült, hogy tudok és hajlandó vagyok vizet cipelni, kereket cserélni és egyebek, már hirtelen nem is fontosak ezek a hétköznapi, valóságos dolgok, csak rettentően elvont "mi lesz ha lerohanják az országot" elméletek. :)

2016. jún. 12. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!