Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőket miért zavarja, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket miért zavarja, ha a férfi volt már prostinál?

Figyelt kérdés

Én nem voltam a prostinál, csak itt GYK-n lehet olvasni, hogy sok lány írja, hogy neki kizáró ok a férfinál, ha volt már prostinál dolga.

De mi ezzel a gond, hogy ha nem volt kapcsolatban, volt prostinál? Nem megcsalta a barátnőjét, csak igénybe vett egy szolgáltatást.

Plussz ha figyelt a védekezésre, nagy eséllyel nem kapott el semmit.

Mi a gond a nőknek ezzel?

2016. jún. 11. 15:09
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
36%

A 14-es válaszolóval nagyon egyetértek. Sajnos a nők nem férfiból vannak, nagyon kevés nő érzi át a férfi helyzetét, gondolkodását, biológiai szükségletét.

Én nőként, csak a betegségek átadása miatt aggódnék, mondjuk attól nagyon.

2016. jún. 11. 17:49
 22/41 anonim ***** válasza:
74%
Én bevallom a betegségek, a tárgyként tekintés és hasonlók mellett az is bennem lenne, hogy mit kaphatott a prostitól, nyilván, aki minden nap szétteszi a lábát idegeneknek, tud egy-két trükköt, amit én nem. Tehát egy prostihoz kezdeném el hasonlítgatni magam, az jutna eszembe, hogy biztosan ahogy nem leszek elég, megy is majd hozzá, hiszen mostmár tudja mennyire egyszerű igénybe venni egy ilyen szolgáltatást. Ilyesmi gondolatokra nincs szükségem. Meg amúgyis egy ilyen ügy csak vitákat szül. Az ember talál ezer olyan pasit, aki nem volt együtt még prostival, akkor minek parázzon ilyesmi miatt. Ha nem mondja el az persze más téma, dehát, amiről nem tudsz az nem fáj.
2016. jún. 11. 18:00
 23/41 anonim ***** válasza:
58%

"Sajnos a nők nem férfiból vannak, nagyon kevés nő érzi át a férfi helyzetét, gondolkodását, biológiai szükségletét."

Na, azért ne essünk túlzásba. Ne keverjük a biológiai vágyat a biológiai szükséglettel. A szükséglet az, hogy szarnod kell, ha tetszik, ha nem. Senkit sem kergetnek viszont az asztal körül, ha nem megy prostihoz.

2016. jún. 11. 18:20
 24/41 A kérdező kommentje:

Ne azon vitatkozzunk, hogy szükséglet-e vagy sem.

Nyilván egy érett embernek erre is szüksége van.

2016. jún. 11. 18:37
 25/41 anonim ***** válasza:
31%

Prosti, prosti... inkább menjen egy prostihoz, mint agresszív, frusztrált legyen. Igen, pénzért, h érezhessem egy nőt.

Sok hölgyre is ráférne, ahogy itt látom a kifakadásokat. .. :) ...

2016. jún. 11. 18:50
 26/41 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, hogy a fél-egy óra alatt, de inkább szűk 20 perc az :D mit "érez" egy nőből/férfiből valaki.
2016. jún. 11. 19:49
 27/41 anonim ***** válasza:
20%

én személy szerint nem nézem le a prostikat. szerintem az is csak egy munka. feltételezzük, hogy nem tartanak fegyvert a fejéhez, nem rabolták el, nem zsarolják, hanem saját akaratából prosti. begyöpösödött, kersztényi, hihetetlen konzervatív nézet az, hogy le kell nézni azt, aki a testéből él. mintha valami undorító dolog lenne a szex. ennyi erővel mindenki csak szűz férfivel, nővel jöjjön össze. engem az sokkal jobban zavar, ha valakinek sok barátnője volt pl, tehát sok lányba "szerelmes" volt, sok lányról azt gondolta, hogy ő az igazi. ez számomra vagy azt jelenti, hogy egy semmilyen ember, és ennyi nő illett hozzá, vagy azt, hogy ennyire nem tudja mit akar és hogy ő maga milyen. míg a prosti csak szexel.

engem egyedül a betegség zavarna, de normális prosti szerintem nem 10 évente megy el nőgyógyászhoz...

ha a barátom ugyanezt gondolná, nem nézné le a prostikat, ebben az esetben elfogadhatónak tartanám, hogy már elment hozzá. viszont ha emberszámba se veszi, arrogáns f a sz, mégis eljár hozzá, akkor meg lenne róla a véleményem...

2016. jún. 11. 19:54
 28/41 anonim ***** válasza:
74%
A lényeget. Gondolom a prosti nem igényli a hosszas előjátékot....Ketyeg a tarifa.
2016. jún. 11. 19:55
 29/41 anonim ***** válasza:
76%
Aki prostihoz jár annak elferdül a szexuális viselkedése. Ugyanis egy prosti olyat is megtesz ami a valós életben egyáltalán nem normális, reális, kellemes, fájdalommentes, élvezetes és nem része az egészséges, kölcsönös kapcsolatoknak. Majd ezeket a kuncsaft szépen átviszi a normális kapcsolatába aztán néz hogy a kedves barátnő szeretne orgazmust vagy nem hajlandó hajtépős mélytorokra.
2016. jún. 11. 21:10
 30/41 anonim ***** válasza:
71%
Kedves kérdező, ne mentesgesd magad. Az igazság az, hogy még a kutyám is vissza tudja magát fogni ha arról van szó. Felesleges veled vitatkozni ha még azt sem vagy képes felfogni, hogy ez nem létszükséglet.
2016. jún. 11. 21:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!