Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket miért zavarja, ha a férfi volt már prostinál?
Én nem voltam a prostinál, csak itt GYK-n lehet olvasni, hogy sok lány írja, hogy neki kizáró ok a férfinál, ha volt már prostinál dolga.
De mi ezzel a gond, hogy ha nem volt kapcsolatban, volt prostinál? Nem megcsalta a barátnőjét, csak igénybe vett egy szolgáltatást.
Plussz ha figyelt a védekezésre, nagy eséllyel nem kapott el semmit.
Mi a gond a nőknek ezzel?
A 14-es válaszolóval nagyon egyetértek. Sajnos a nők nem férfiból vannak, nagyon kevés nő érzi át a férfi helyzetét, gondolkodását, biológiai szükségletét.
Én nőként, csak a betegségek átadása miatt aggódnék, mondjuk attól nagyon.
"Sajnos a nők nem férfiból vannak, nagyon kevés nő érzi át a férfi helyzetét, gondolkodását, biológiai szükségletét."
Na, azért ne essünk túlzásba. Ne keverjük a biológiai vágyat a biológiai szükséglettel. A szükséglet az, hogy szarnod kell, ha tetszik, ha nem. Senkit sem kergetnek viszont az asztal körül, ha nem megy prostihoz.
Ne azon vitatkozzunk, hogy szükséglet-e vagy sem.
Nyilván egy érett embernek erre is szüksége van.
Prosti, prosti... inkább menjen egy prostihoz, mint agresszív, frusztrált legyen. Igen, pénzért, h érezhessem egy nőt.
Sok hölgyre is ráférne, ahogy itt látom a kifakadásokat. .. :) ...
én személy szerint nem nézem le a prostikat. szerintem az is csak egy munka. feltételezzük, hogy nem tartanak fegyvert a fejéhez, nem rabolták el, nem zsarolják, hanem saját akaratából prosti. begyöpösödött, kersztényi, hihetetlen konzervatív nézet az, hogy le kell nézni azt, aki a testéből él. mintha valami undorító dolog lenne a szex. ennyi erővel mindenki csak szűz férfivel, nővel jöjjön össze. engem az sokkal jobban zavar, ha valakinek sok barátnője volt pl, tehát sok lányba "szerelmes" volt, sok lányról azt gondolta, hogy ő az igazi. ez számomra vagy azt jelenti, hogy egy semmilyen ember, és ennyi nő illett hozzá, vagy azt, hogy ennyire nem tudja mit akar és hogy ő maga milyen. míg a prosti csak szexel.
engem egyedül a betegség zavarna, de normális prosti szerintem nem 10 évente megy el nőgyógyászhoz...
ha a barátom ugyanezt gondolná, nem nézné le a prostikat, ebben az esetben elfogadhatónak tartanám, hogy már elment hozzá. viszont ha emberszámba se veszi, arrogáns f a sz, mégis eljár hozzá, akkor meg lenne róla a véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!