Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket miért zavarja, ha a férfi volt már prostinál?
Én nem voltam a prostinál, csak itt GYK-n lehet olvasni, hogy sok lány írja, hogy neki kizáró ok a férfinál, ha volt már prostinál dolga.
De mi ezzel a gond, hogy ha nem volt kapcsolatban, volt prostinál? Nem megcsalta a barátnőjét, csak igénybe vett egy szolgáltatást.
Plussz ha figyelt a védekezésre, nagy eséllyel nem kapott el semmit.
Mi a gond a nőknek ezzel?
Szex az nem szükséglet!
Kidoblak a sivatagba.. nem a szexhiány miatt fogsz megdögleni, hanem kiszáradsz.
Kérdező a nőket minden zavarja:
- elítélik, aki nem akar volt pr*stit feleségnek/barátnőnek/élettársnak
- elítélik, aki sok nővel voltál, lenézik aki senkivel sem
- selejt vagy, ha nem jön össze, de akkor is ha részegen jött össze, sőt rádagasztanak mindenféle jelzőt ( akkor is, ha te és nem a hölgy volt a részeg, akkor is ha te voltál az "áldozat" :) )
- lenéznek, ha nincsen pénzed, kutyába sem vesznek
- dettó ugyan ez, ha a pénzeddel villogsz, de azért ajándékokat elvárják, de ne számítsál semmi jóra :)
"Aki fizetett már a szexért abban a férfiban nehezen tudnék megbízni."---másrészről, akinek fizettek érte pedig elvárja a tiszteletet és bizalmat tőlünk, különben férgek vagyunk :) Ezt persze sulykoljátok is belénk, az nem férfi aki ezt nem nézi el!
Hát köszi :)
Kérdező tojd le, minek foglalkozol ilyen butaságokkal?
A mondás szerint a k*rvából lesz a legjobb feleség... Akkor, hogy is van ez???
14- es. Azért remélem nem haragszol ha véleményem van. Igenis taszít és számomra megbízhatatlan az a férfi aki prostihoz jár vagy járt. Mivel nem vagyok qrva így nem is értem mit hadoválsz a tiszteletről.
Ha pedig egy prosti várja el arról nekem is az a véleményem, hogy aki vizet hord az ne sírjon ha vizes lesz...finoman fogalmazva.
14-es, te azt sem tudod miket beszélsz!
Ki akarna egy prostival versenyezni valakiért?
Én nem tartom méltónak rá a prostit, hogy egyáltalán versenyezzen velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!