Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Zavarna ha a párod a ma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Zavarna ha a párod a ma frissen kézhez kapott fizetéséből 1 forintot sem adna lakbérre és semmire a foci EB miatt? Sörre és kocsmázásra akarja költeni.

Figyelt kérdés
2016. jún. 10. 20:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
22%
Részemről ez a kérdés értelmetlen. Nem kell semmire adnia. Mindketten felnőtt emberek vagyunk, arra költünk, amire akarunk. Amúgy ilyen pasi nem kéne, aki csak az EB-vel van elfoglalva.
2016. jún. 10. 20:52
 12/16 Sunshinedoll ***** válasza:
84%
Zavarna. Bár valószínűleg össze se jönnék olyan pasival, aki átmenetileg életképtelen, mert EB van lol.
2016. jún. 10. 21:01
 13/16 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem a zavarna nem a legjobb szó erre. Valószínűleg miután felkapartam az állam a padlóról, összeszedném a cuccom és ott hagynám a francba. Lehet csak én vagyok ilyen fura, de én a férfiakat szeretem nem az óriásbébiket, meg a kisiskolás fiúcskákat.

De szerencsére ilyen nem történhet, mert sikerült egy intelligens hímegyedet kipecáznom, aki tudja helyén kezelni a dolgokat.

2016. jún. 10. 21:20
 14/16 Noblesse Oblige ***** válasza:

Rohadtul zavarna, mert Ő nem szereti a foci EB-t, nem is nézi, és nem is költ rá. Szóval itt valamit nagyon bénán el akarna susmusolni! :O

Mivel a lakbér főre levetítve van szétszedve, tehát van, ő rész én részem, és ha egyikünk nem fizet, attól a másik még nem lesz hontalan, én arra gondolnék, hogy már nem akar velem lakni. :( Viszont nekem is kéne keresnem egy lakótársat. Feltéve ha itt akarok maradni.

2016. jún. 10. 21:25
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor azt az egy hónapot töltheti otthon az anyjánál. De szerencsére a párom nem idióta :D
2016. jún. 10. 21:39
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Akinek ennyire fontos az EB hogy egy egész havi fizetést erre költsön az nem normális!
2016. jún. 11. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!