Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Zavarna ha a párod a ma frissen kézhez kapott fizetéséből 1 forintot sem adna lakbérre és semmire a foci EB miatt? Sörre és kocsmázásra akarja költeni.
Szerintem a zavarna nem a legjobb szó erre. Valószínűleg miután felkapartam az állam a padlóról, összeszedném a cuccom és ott hagynám a francba. Lehet csak én vagyok ilyen fura, de én a férfiakat szeretem nem az óriásbébiket, meg a kisiskolás fiúcskákat.
De szerencsére ilyen nem történhet, mert sikerült egy intelligens hímegyedet kipecáznom, aki tudja helyén kezelni a dolgokat.
Rohadtul zavarna, mert Ő nem szereti a foci EB-t, nem is nézi, és nem is költ rá. Szóval itt valamit nagyon bénán el akarna susmusolni! :O
Mivel a lakbér főre levetítve van szétszedve, tehát van, ő rész én részem, és ha egyikünk nem fizet, attól a másik még nem lesz hontalan, én arra gondolnék, hogy már nem akar velem lakni. :( Viszont nekem is kéne keresnem egy lakótársat. Feltéve ha itt akarok maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!