Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy van az hogy nincs normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van az hogy nincs normális pasi? 21/L

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy ha itt meg ismerkedem (vagy barhol)egy fiúval és amíg írunk tok bejon meg minden (kor 35-40ig nem szamit),elképzelek egy átlagos embert, mutat fotót és úristen! !!! Nincsenek túl nagy elvarasaim, de azért ne egy Mr Bean Legyen! Átlagos külső az alap..

Ezzel arra akartam kiterni, hogy a jó pasik szimplán bunkók és tudatlanok a csúnyácska meg tökéletesek! (Amíg meg nem látjuk őket )

És most senki ne ossza az észt, hogy a külső nem számít, igen is számít! Hogy is mondjam? .. aki onnmaga se csúnya az nem éri be egy 20kilos rágyas, ráncos, kancsal vagy 150 kilós pasival. . Csak ha iszonyat ronda és már semmi remény, na annak már mindegy csak legyen valaki. (Én szerencsére nem ebbe a kategóriába tartozom )

2016. jún. 10. 14:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
94%
Regisztrálj Tinderre, ott minden kép alapján megy. Aztán pedig tanulj meg magyarul, amíg vársz az igazira, mert úgy írsz, mint egy fogyatékos.
2016. jún. 10. 16:16
 22/28 anonim ***** válasza:
Ha gondolod írj rám, én küldhetek képet rögtön az elején.
2016. jún. 10. 18:20
 23/28 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti! Nem vagyok fogyatékos, de azért cuki, hogy magadból indulsz ki! Ez kedves! Amúgy ha tudni szeretnéd?! ,,okos billentyűzetem" van! Ami neki nem tetszik azt átírja! Én pedig nem mindig olvasom vissza, hogy jó e minden! De ez legyen a legnagyobb probléma! Azért köszi a véleményt!

A többitől pedig jöhet a kép :)

2016. jún. 10. 21:38
 24/28 anonim ***** válasza:

Személy szerint én 9 társkeresőn voltam fenn (képpel), 4,5 év alatt nulla válasz. A nők nem a külsőségekre mennek ez köztudott, a belsőmmel volt a gond.

Belső értékeim fejlesztéseként eltávolítottam a képeimet, majd összehoztam 3 hónap alatt 11 randit, de a személyiségemet már nem tudtam megfelelően elrejteni, így lett belőlük semmi.

Az oldalon, illetve az életben is már sokszor megkaptam, hogy a külsőmmel semmi gond, a hiba bennem van! Így talán nem okozok nagy meglepetést, ha sunyi módon más képével is kipróbáltam a társkeresés gyönyörét, valamint személyiségzavaromnak megfelelően az elveimmel gyökeresen ellentmondó adatlapot szerkesztettem.

[link]

,illetve ezen úriember egyéb képeivel regisztráltam, továbbá kismértékűnek nem nevezhető photoshop is segített az adatlapok szerkesztésében. Mára a badoo, love.hu, elittars.hu is törölte az adatlapjaimat :)

A bemutatkozó szövegben figyelmeztettem mindenkit, tartós kapcsolatra alkalmatlan, néha erőszakos, néha túlzott alkoholfogyasztás hajlamos társkereső vagyok, aki a kosza kufircot sem veti meg egy kapcsolatban. Jelenleg éppen 2 állás között. Keresem azt a szerető párt, aki elfogad és nem próbál megváltoztatni :)

Már az első nap volt 2 jelentkező, aki befogadta volna ezt a normális pasit a lakásába is.

2016. jún. 12. 12:18
 25/28 A kérdező kommentje:
Ez túl sok információ 😆😆😆
2016. jún. 12. 16:44
 26/28 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Én 140kg, 174cm magas pasi vagyok és sajnos elég csúnya gümők vannak az arcomon, amiktől sehogy sem tudok megszabadulni, pedig több kenőcsöt is próbáltam már. Szerinted ezek alapján mennyire ütném meg a mércét, hogy esetleg ismerkedés is lehessen belőle? 26/F
2016. jún. 12. 16:50
 27/28 A kérdező kommentje:
Hát első sorban magadnak próbálj meg felelni és akkor az önbizalmad is nagyobb lesz, ez által pedig a kisugárzásod megnyerobb lesz :)
2016. jún. 12. 19:29
 28/28 anonim ***** válasza:
Egyszerű a válasz a kérdésedre. Nem terem minden fán jó pasi (átlagos pasi) tökéletes belsővel. Aki mégis ilyen, az nem szorul rá, hogy itt ismerkedjen, de élőben sem valószínű, hogy könnyen ráakadsz. Legalábbis úgy, hogy egyedülálló. Aki csúnya, de nagyon jó ember, az megszívta, mert a külső a beugró minden kapcsolathoz. Ilyet könnyen találsz/rád talál. Én meg pont úgy nézek ki, mint mr bean, úgyhogy ne írjon senki privát üzenetet. :)
2016. júl. 6. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!