Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy van az hogy nincs normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van az hogy nincs normális pasi? 21/L

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy ha itt meg ismerkedem (vagy barhol)egy fiúval és amíg írunk tok bejon meg minden (kor 35-40ig nem szamit),elképzelek egy átlagos embert, mutat fotót és úristen! !!! Nincsenek túl nagy elvarasaim, de azért ne egy Mr Bean Legyen! Átlagos külső az alap..

Ezzel arra akartam kiterni, hogy a jó pasik szimplán bunkók és tudatlanok a csúnyácska meg tökéletesek! (Amíg meg nem látjuk őket )

És most senki ne ossza az észt, hogy a külső nem számít, igen is számít! Hogy is mondjam? .. aki onnmaga se csúnya az nem éri be egy 20kilos rágyas, ráncos, kancsal vagy 150 kilós pasival. . Csak ha iszonyat ronda és már semmi remény, na annak már mindegy csak legyen valaki. (Én szerencsére nem ebbe a kategóriába tartozom )

2016. jún. 10. 14:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
76%
Komolyan kezd felbäszni ez az oldal, eddig ilyen nem volt. :D Lehet, itt kéne hagyni? Hihetetlen ez a rinyálás, ami itt megy.
2016. jún. 10. 14:33
 12/28 A kérdező kommentje:
Úgy látszik hogy félre ertett mindenki. Na :( hát ez a való életben is így van! A jó pasi bunkó! Csúnya okos és ha jó pasi és okos is és kedves is az csak meleg lehet! Ez miért van?
2016. jún. 10. 14:34
 13/28 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező az a nőkkel is így van ám. Mert sajnos aki jó nő vagy pasi megteheti, hogy bunkó, meg megcsalja-fűvel fával a párját/megalázza stb... Mert akkor is kell sok embernek. Aki átlagos vagy kicsit csúnya az nagyon jó fej,aranylelkű és kedves kell, hogy legyen, hogy kelljen valakinek. 38/F
2016. jún. 10. 14:39
 14/28 anonim ***** válasza:
89%
Ez megint nem más, csak egy napi provokatív kérdés, amivel felcsigázza a szerencsétlen férfiakat, akiket már franc se tudja hány nő utasított el a külseje miatt. És megint csak azt a sztereótípiát erősíti, hogy a nőknek csak a külső a fontos a belső meg sz*rt se ér. A következő kérdés meg az lesz, hogy a pasik hőbőrögnek, hogy jaj már megint egy felszínes csaj, aki megint csak bizonyítja, hogy milyenek a nők. Szerintem ezek a kérdések lassan már csak troll szándékkal íródnak...
2016. jún. 10. 15:03
 15/28 anonim ***** válasza:
Te egyébként hogy nézel ki?
2016. jún. 10. 15:08
 16/28 anonim ***** válasza:
70%

Mr Beant miért rondaság példájaként hoztad fel? Nincs is vele semmi baj szerintem. Viszont, ha te ennyire tartod a normális srácot (aki az írásai alapján bejött neked, csak külsőre nem), akkor nem is érdemled meg őt! Jobban jár a srác, ha nem foglalkozik tovább egy ilyen felszínes csajjal!!!

21/L

2016. jún. 10. 15:44
 17/28 A kérdező kommentje:

Nem így van. Utolsó előtti! Pont a férfiak azok akik ha nincs egy nőnek nagy melle kerek feneke akkor az már apáca! Nem provokatív a kérdés. CSak érdeklődőt.

Az utolsó kérdésére válaszolva! Nem vagyok csúnya de azért szepesegversenyen se mernek indulni. Én mindig is meg kaptam azt a férfit akit akartam, de leg inkább a rámenős énem és a kedvességem miatt!

2016. jún. 10. 15:45
 18/28 anonim ***** válasza:

"Úgy látszik hogy félre ertett mindenki. Na :( hát ez a való életben is így van! A jó pasi bunkó! Csúnya okos és ha jó pasi és okos is és kedves is az csak meleg lehet! Ez miért van?"

Kérlek szépen ez NINCS ÍGY! Ennyire azért nem kéne egysíkúan gondolkodni. A bunkóságnak meg az okosságnak semmi köze nincs a külsőhöz, ezek egymástól teljesen független dolgok, a melegeket meg végképp nem kéne idekeverni, mert azok között is van ilyen is meg olyan is. Ha ilyen sztereotípiák meg sablonok alapján nézed az embereket ,akkor nem csoda, hogy nem találsz normális pasit.

Ez a netes képküldés pedig szintén egy hülyeség ,mert bárki bármilyen képet küldhet, de még ha reális képet is adnak, az se jelent semmit, mert nem egy képhez fogsz vonzódni, hanem magához az emberhez. Hiába néz ki valaki rohadt jól, ha nem vonzó a kisugárzása, illetve, lehet valaki nem annyira jól néz ki, de élőben mégis sokkal vonzóbb, engem legalábbis már sok ilyen negatív és pozitív csalódás ért ezzel kapcsolatban.

2016. jún. 10. 15:52
 19/28 anonim ***** válasza:
63%

hello.

küldjek egy képet? gyorsan eldől legalább, hogy mi a szitu :D

2016. jún. 10. 15:56
 20/28 Titusztitusz ***** válasza:
52%
Én úgy hallottam a pletykákbol és egyébb infókbol, hogy ha ezen a GYÍK portálon valaki "társkeresőzni" szeretne, akkor azt kizárólag csak férfiként tegye...Mivel állítólag itt JÓ NŐK néha-néha akadnak, de "jó pasik", avagy ne adj'isten JÓ FÉRFIAK, azok nem...Legalábbis olyanok nem, akik még szinglik, és társkeresőzni járnak ide...
2016. jún. 10. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!