Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti hova sorolnátok be magatokat eszerint a skála szerint?
2016. jún. 10. 13:48
11/18 anonim válasza:
Szerintem meg Te nem vagy százas.
13/18 anonim válasza:
Tízig kategorizálunk. Ezért. Meg szerény se. :)
14/18 anonim válasza:
Pont azért írtamXD ha nem vetted volna le;) Arról meg nem tehetek,hogy van önbizalmam és így gondolkodok magamról:)
15/18 anonim válasza:
Hú de gáz vagy te gyerek... légyszi tégy egy szívességet, tessék itt egy ásó, többit remélem kitalálod.
16/18 anonim válasza:
Bocsi 100- aska...Örülök én az önbizalmadnak igazán. Tapasztalatból tudom, hogy bűnronda férfiak szoktak így vergődni ismeretlenül.
Én is egy topmodell vagyok de tényleg. :)
17/18 anonim válasza:
Nem egy nagy durranás ez a skála, így nem tűnik feltétlen nagyképűségnek ennél jobbakat állítani. Kimegyek a Nagykörútra, két perc alatt leakasztok jó pár piszok helyes srácot, aki ezeket A-tól Z-ig mindenestül megugorná. A fele kép nem csúnya emberekből áll, hanem közönséges gnómokból és egyéb genetikai rendellenességekből, akiket eleve nem illene ilyen vonalon méregetni. A másik fele pedig azon kívül, hogy nincs semmi testi hibája, még fiatal plusz alaposan megfésülték, az égvilágon semmilyen különleges arcszépséggel nem rendelkezik. Aki ezt összeválogatta, látszik, hogy semmi gyakorlata nincs benne, honnan találhatók a neten igazán jóképű emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!