Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Ti melyik férfitípusok közé sorolnátok magatokat?
Persze, tudom, hogy nem lehet senkit sem bekategorizálni egy csoportba, de ha hozzávetőlegesen meg kellene mondanotok melyiket választanátok?
1. Szépfiú (állandóan magával és a külsejével van elfoglalva, többet költ havonta szépségápolási cikkekre, ruhákra, mint a saját barátnője)
2. Okoskodó (mindenkinél mindent jobban tud, senkit nem hallgat meg, hiszen csak neki lehet igaza,...)
3. Csajózógép (hajtja a vadászösztön, nem képes egy nő mellett hosszabb ideig megmaradni)
4. Sportos
5. Romantikus, művészlélek
6. "Papucs"
7. Hűséges típus
8. A "valaki" (minimum 3000 Facebook ismerőse van, mindig csörög a telefonja, előre köszönnek neki az utcán,...)
9. Az anyakomplexusos (képtelen megfőzni magának egy bögre teát/kávét, ha rajta múlna egy pólót egy teljes hétig hordana)
10. Egyéb (ha nem tartozól egyik általam felsorolt kategóriába sem, de akkor légyszi "jellemezd" magad egy szóval)
Köszi előre is! :))
(Ja, és csak azért pár kategóriánál van bővebb kifejtés, mert szerintem a többi egyértelműbb) :)
10.
Kívülálló. Aki nem akar reflektorfénybe kerülni és talán emiatt kerül mindig oda.
Az 1-be szerintem a metroszexuálisok tartoznak.
A 2-est ki nem állhatom idegesítőek.
A 3-sal semmi bajom.
Sportos nem vagyok.
Romantikusnak valamilyen szinten romantikus vagyok, de nem vagyok művészlélek.
Papucs végképp nem azok a bizonytalan férfiak akiket lehet és el is várják hogy irányítsák.
Hűséges én inkább ide sorolnám magam.
A valaki az inkább kisebbségi komplexusban szenved azért gyűjt maga köré sok ismerőst, hogy tudjon kompenzálni.
Az anyakomplexusos nem életrevaló, de majd kinövi vagy nem :D
Szerintem megmagyaráztam mindet. Remélem érthető voltam én melyik vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!