Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért "szól be" minden rokon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "szól be" minden rokon, hogy nincs barátnőm 17 évesen?

Figyelt kérdés

Engem rohadtul zavar, mert semmi közük hozzá, meg csak azért nem lesz barátnőm, mert a rokonoknak az kell.

Pl. unokatesómék tegnap is meg ma is (mindkét nap találkoztunk velük apámmal). Első nap a szokásos miért nincs barátnőd stb. majd ma, az unokatesóm reggel jött haza, odavolt dizsizni, és utána jött, hogy én miért nem megyek dizsibe, mert, hogy ott a csajok, és vissza is kerültünk a tegnapihoz.

Szerintem semmi közük a magánéletemhez, és eljárok én szórakozni, csak nem diszkóba, mert utálom az ilyen szórakozóhelyeket, inkább egy kocsma, vagy hasonló, egy csocsó a haverokkal, beszélgetés barátnőkkel.

A másik ok meg, most nem szeretném elkötelezni magam, majd ha kicsit lehet lazítani a suliban, addig úgy sem sok időm lesz naponta.

2010. ápr. 11. 21:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg nekik, hogy semmi közük hozzá. És kész.
2010. ápr. 11. 21:41
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
mert ez az az életkor amikor szét kel csajoznod az agyad és nem 30-40 évesen ezér
2010. ápr. 11. 21:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem is beszóltak anno.. " h meghiztál.. és még mindig nincs barátod? " tisztára Bridget Jones - nak éreztem magam. :S
2010. ápr. 11. 21:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyára attól félnek, hogy meleg vagy. Tudasd velük, hogy miért nincs barátnőd és akkor megnyugszanak.
2010. ápr. 11. 21:46
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
21:41 Te sintőr. Kedves kérdező. A válasz egyszerű, ráérsz még. Még bőven van időd, nem ez az életkor hogy csajozzál. Majd 18 éves korod után egyetemen. A gimis időszak nem a csajozásról szól, csak a mai hülye kisgyerekek mint a 21:41 vetíti ennyire. És mi van akkor ha van csajod? Kompromisszumok, veszekedések, tanulás háttérben. Ráérsz még, nem vesztesz sokat. Bunkók a rokonaid ennyi.
2010. ápr. 11. 21:48
 6/11 anonim ***** válasza:
mert tök gáz.
2010. ápr. 11. 22:33
 7/11 anonim ***** válasza:

21:48 loool

gimis vagyok van barátnőm elég régóta nemtudom ezzel mi a baj. semmi gondunk nincs, tanulni is bőven van idő mellette, pedig elég sokat vagyunk együtt.

de azért válaszolok is.

sztem nincs olyan rokon aki ne kérdezné meg. érdekli őket, h van-e, ha nincs akkor magukban leb*ziznak (ha még nem volt...)

amúgy meg elég rossz a hozzáállásod. persze a tanulás az első, de egy párkapcsolat egy lánnyal, akit szeretsz és bármit elmondhatsz neki felbecsülhetetlen :)

meg persze a szex sem utolsó ^^

17/f

2010. ápr. 11. 23:47
 8/11 anonim ***** válasza:
62%

"tegnap 23:47"

Te mekkora egy nyomorék vagy. Remélem amikor kivág a nőd, akkor apád majd téged is leb.ziz!

Mit okoskodsz a 17 éveddel taknyos? Igaza van az előtted írónak: az egyetem az igazi! Én idén végzek, és nagyon szánalmas ahogy vetítesz! A gimi az egyetemhez képest p.cslógatás! De te ezt ugysem fogod megtudni, mert egyetem közelébe sem kerülsz, és éled tovább a nyomi életed, közben azt hiszed mekkora király vagy. Gyík

2010. ápr. 12. 10:09
 9/11 anonim válasza:
Nincs abból semmi, ha most nincs csajod. Mondd meg a rokonoknak, hogy azért nincs, mert a környéken nincs egy jó meg normális csaj se. És tényleg ráérsz az egyetemen, mert ott főleg a vizsgaidőszak rázós a többi hónapokon van időd f.szlóbálásra.. vagyis belógatni a csajoknak. Több fiú is, akit ismerek, ott lendült bele nagyon a témába. Úgyhogy ne parázz, aki meg cseszeget, annak mondd h kapja be!
2010. ápr. 12. 16:34
 10/11 anonim ***** válasza:

tegnap 10:09

engem oltottál le :D

én vagyok nyomorék? lool

te vagy 1 kis csicska, hogy csak egyetemen kezdted el, ha egyáltalán elkezdted...

nem tudom mi a f***ér szólsz be, amikor nem oltottam a drágalátos egyetemedet :D belépsz 1 témába és azt hiszed vagy valaki mer itt név nélkül írogathatsz?

paraszt vagy, ennyi.

nem az van, h én nem látom be, h az egyetem sokkal jobb, több "lehetőség" persze, hogy jobb, de az olyan kis ***, akik megd*gnak 1 részeg csajt és másnap ezzel vágnak fel mindenhol...(te tuti ilyen vagy) hát te tudod xP

1 éjszakánál tovább úgysem bírja veled 1 csaj az is biztos xD ilyen stílussal... cöhh

összefoglalva. nem szóltam le sem az egyetemet sem

csak az ilyen szájkarazésokat utálom.

meglátta a végén, h 17 és akkor már meg se szólalhatok :D

a barátnőm meg nemfog kidobni és az egyetem is meglesz :)

remélem válaszol a barátom :D

17/F

2010. ápr. 13. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!