Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom, hogy ő az igazi, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy ő az igazi, de túl korán jött. Mit tegyek? Részletek lent.

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, 3 éve vagyunk együtt a párommal, ő 26 éves. Nagyon jó ember, a világon a legjobban szeret engem. Én is szeretem őt, és az egész életemet le tudnám vele élni. Nemcsak, hogy le tudnám vele élni, hanem mással nem is akarom, soha többet nem találnék ilyen embert, mint amilyen ő. Együtt élünk, el akar jegyezni. Viszont sajnos van egy elég nagy gondom: Nekem ő volt az első, minden szempontból. Én nagyon "vad" típus vagyok, mindig úgy terveztem, hogy majd lesz egy csomó pasim, bulizgatok, élem az életem, aztán majd egyszer megtalálom az igazit. Az igazi megvan, de hatalmas hiányérzet van bennem. Tudni akarom, hogy milyen másokkal, elmenni bulizni, és csak flörtölgetni, nem arra gondolni, hogy valaki vár otthon, aki bízik bennem. Hiányzik a szenvedély. A kapcsolatomból már sajnos kihűlt, de csak az én részemről, a szexet nem élvezem különösebben, mindig másra gondolok. Próbáltam már vele megbeszélni ezt a dolgot, hogy egy kis térre van szükségem, de látom rajta, hogy ez mennyire fáj neki, én pedig nem akarom bántani. De félek, hogy ha ez így megy tovább, meg fogom csalni. Mit tegyek??

2016. jún. 6. 14:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Eleve nem lehet az igazi,ha nem élvezed vele a szexet.

Jól látod!Korán jött még Neked ez a kapcsolat.

Az idő kérés sok esetben,egy kegyes szakítás gyakorlatilag.Mert nem tűnik véglegesnek.

De inkább szakíts,mint,hogy megcsald!!!

F45+

2016. jún. 6. 17:50
 12/17 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

"De én szeretnem ha számomra ő lenne az igazi. És ha kérnék egy kis szünetet? Kiélem magam, és utána vissza hozzá."

Akkor most elmondom neked és jól vésd az eszedbe, mert a későbbi életviteled és kapcsolataid minőségét fogja meghatározni: a férfi nem játékszer! Egy másik emberi lény, érző lélek. Nem egy vibrátor, a privát kis szextárgyad, amit akkor kapsz elő, amikor neked jól esik! Egy másik emberi lány érzéseivel nem játszunk. Főleg nem kúráljuk a saját lelki nyomorunk és bizonytalanságunk vele!

2016. jún. 6. 18:08
 13/17 anonim ***** válasza:

látom dobálják rád a szart. :D

én valamennyire meg tudom érteni a helyzetedet. nekem is egyetlen barátom volt eddig, 5 éve. én élvezem vele a szexet, szeretem hogy vár otthon, és tudom, hogy nem találnék nála jobbat. ettől függetlenül mégis elgondolkoztam már azon, hogy milyen lenne mással kapcsolatban lenni, milyen lenne mással szexelni, mert egyszerűen nem volt benne részem és kíváncsi vagyok. szerintem képmutatás erre ráhúzni, hogy nem is szereted, k.urválkodni akarsz stb. főleg ha olyanok írják ezt mint itt is, akiknek nem egyetlen barátjuk volt életükben, tehát nem tudják milyen elsőre megtalálni az igazit.

megpróbálhatod megbeszélni vele, hogy tartsatok egy kis szünetet, ami alatt mindketten ismerkedtek mással, randiztok, hogy kiderüljön tényleg mindketten egymást akarjátok. de ha ő nem akarja ezt, akkor kénytelen vagy szakítani.

2016. jún. 6. 18:16
 14/17 opened paradise ***** válasza:
100%

Azért ehhez pofa kéne...

Engedd el szegényt,ne húzd az idejét,hadd találjon jobbat.

Ha "igazi" lenne,akkor nem lenne "de".

2016. jún. 6. 19:52
 15/17 anonim ***** válasza:

"én élvezem vele a szexet, szeretem hogy vár otthon, és tudom, hogy nem találnék nála jobbat. ettől függetlenül mégis elgondolkoztam már azon, hogy milyen lenne mással kapcsolatban lenni, milyen lenne mással szexelni"

Persze, ez teljesen normális, ki ne gondolkodna el ilyesmin? De ez teljesen más, mint hogy a kérdező saját bevallása és leírása szerint a kapcsolata kihűlt, a szexet nem élvezi és mindig (ezt is ő írta, hogy MINDIG) másra gondol közben.

Nyilvánvalóan éretlen erre a kapcsolatra, és semmi dolga 20 évesen egy olyan 26 éves mellett, aki ennyire nem vált ki belőle vonzalmat, szeretetet. Nem k..va, nem írtam egy szóval sem, de ennek így ebben a formában semmi értelme nincs. És súlyos hiba lenne összeházasodni. Mert ahogy írtam is, ha 3 év alatt kihűlt a kapcsolat, akkor hogy akarnak nekivágni a következő 20-25 évnek együtt?

Szépen, tisztességesen szakítani kell. És UTÁNA meg lehet gyászolni, hogy mégsem ő volt az igazi (mert az igaziból nem szeret ki az ember három év alatt és nem gondol másra, amikor szeretkezik vele, akkor se, ha ő az első pasija), és ha a meggyászoláson is túl van, akkor el lehet kezdeni élni, amire még vágyik - némiképp jogosan.

2016. jún. 7. 11:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Mennyire igazságtalan ilyenkor az élet... Te, aki szeretnél élni az élet a segged alá tol egy normális szerető srácot, akivel te nem igazán tudsz mit kezdeni....

Aki meg tényleg vágyna a megállapodásra, annak meg a sors küld olyan férfiakat, akik átverik őket, kihasználják.

Miért nem párositja a sors ezt forditva? :)

És akkor senkinek nem sérülne a lelki világa...!

2016. jún. 13. 12:07
 17/17 A kérdező kommentje:
Lényegében igen. Félreértés ne essék, nagyon hálás vagyok érte, hogy ő van nekem. De én szimplán csak nem ilyen vagyok. Nem vagyok ennyire jó.
2016. jún. 13. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!