Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiaba jo egy duci lany az agyban akkor is jobb lesz a vekony ha az csak egy fadarab?
Ha ennyire megvagy róla gyõzõdve fogyózz. Ez nem kivitelezhetetlen dolog és akkor nem lennének önértékelési problémáid.
Üdv egy 19 éves husis nõszemély.
Ez csak a pasas preferenciáitól függ. Akinek az a fontos, hogy vékony csaja legyen, annak jobb a fadarab is, mint a duci bevállalós / érzéki lány... az más kérdés, hogy akinek fontos a szenvedélyesség, az a fadarab lánnyal sem lesz teljesen boldog.
A lényeg az, hogy megtaláltad azt, aki szeret és kíván téged, az legyen elég :). Én is kövér vagyok, sok pasasnak még dugásra sem kellenék, de nem is nekik akarok megfelelni, hanem a páromnak, aki így kíván, ahogy vagyok.
Nekem a vékony, bevállalós, tüzes csajok jönnek be, most is ilyen barátnőm van, problem solved.
Duci lánnyal még az ágyig se jutottam sohasem.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!