Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hiaba jo egy duci lany az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiaba jo egy duci lany az agyban akkor is jobb lesz a vekony ha az csak egy fadarab?

Figyelt kérdés
Akkor is jobb a vekony lannyal szexelni mert ot fol lehet emelni es szexibben nez ki, hiaba odaado a duci es bevallalos?
2016. jún. 6. 09:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
#9 ebben az esetben természetesen nincs okod aggodalomra, hiszen a barátod nyilván azért van veled mert külsőleg IS vonzó vagy számára. De ha egymás mellett állna 2 csaj, akik közül választanom kéne, a fenti információk tudatában (és minden más információnak a hiányában) a vékonyat választanám az atom elhízottal szemben.
2016. jún. 6. 09:54
 12/17 Blade Bone ***** válasza:
87%
Nem,nem szeretem a túlságosan vékony nőket. Viszont ez az orál téma nem nagyon érdekel, szóval csak ez végett nem választanám se a dundibbat, se a vékonyat. A belső fontosabb.
2016. jún. 6. 10:04
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha ennyire megvagy róla gyõzõdve fogyózz. Ez nem kivitelezhetetlen dolog és akkor nem lennének önértékelési problémáid.

Üdv egy 19 éves husis nõszemély.

2016. jún. 6. 10:13
 14/17 A kérdező kommentje:
14.: eppen azt teszem de olyan vekony sosem leszek akinek nem er ossze a laba es kilatszik a csipocsontja
2016. jún. 6. 10:15
 15/17 anonim ***** válasza:

Ez csak a pasas preferenciáitól függ. Akinek az a fontos, hogy vékony csaja legyen, annak jobb a fadarab is, mint a duci bevállalós / érzéki lány... az más kérdés, hogy akinek fontos a szenvedélyesség, az a fadarab lánnyal sem lesz teljesen boldog.

A lényeg az, hogy megtaláltad azt, aki szeret és kíván téged, az legyen elég :). Én is kövér vagyok, sok pasasnak még dugásra sem kellenék, de nem is nekik akarok megfelelni, hanem a páromnak, aki így kíván, ahogy vagyok.

2016. jún. 6. 10:35
 16/17 anonim ***** válasza:
16, +1!
2016. jún. 6. 10:37
 17/17 Noren1989 ***** válasza:

Nekem a vékony, bevállalós, tüzes csajok jönnek be, most is ilyen barátnőm van, problem solved.

Duci lánnyal még az ágyig se jutottam sohasem.

26/F

2016. jún. 6. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!