Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok az hátrány, ha a választott pasi nincs fent facebook-on?
Figyelt kérdés
2016. jún. 6. 05:35
11/14 A kérdező kommentje:
Titkon reménykedtem ezekben a válaszokban.:D Ment a zöld mindenkinek.
2016. jún. 6. 14:47
12/14 anonim válasza:
Annyiban hátrány hogy számomra az interneten a legkönnyebb, legegyszerűbb és legolcsóbb kommunikálni és információt megosztani, szóval facebook helyett pl telefonálni nem igazán tudok vele meg nem is szeretem. A facebookozást is lehet normálisan csinálni aki szerint ez valami 100% gonosz dolog az ugyanolyan szűklátókörű mint aki ott éli az életét.
13/14 anonim válasza:
Nem hátrány, ez a felnőtt párkapcsolatok kategória.
14/14 anonim válasza:
Nekem sem hátrány, de azért az jó lenne ha valami netes rendszeren fent lenne a gyors és olcsó kommunikáció miatt, főleg ha távolság is fent áll a két ember között és mondjuk nem egy városban laknak ahol többször össze tudnak futni. Viber, skype stb csak a kapcsolat tartás végett. De amúgy nem lenne fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!