Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szólnátok ahhoz, ha a lány WoW-ozna?
Találkoztam egy sráccal, és valahogy előjött a téma, és mondtam, hogy én mostanában WoW-ozni szoktam. És akkor húzta a száját, és mondta, hogy "ne már". Kérdeztem, hogy most miért, de nem válaszolt, el is terelte a témát.
Fiúk, ti mit szólnátok, ha a lány ilyenekkel játszana? Vagy miért húzhatta a száját?
L/20
Hasonló az érdeklődési köröm, szóval örülnék. Amúgy meglepődnék, mert nem jellemző a lányokra, hogy ilyenekkel játsszanak (sőt úgy általában, hogy játszanak egyáltalán).
28/F
Nem igazán hiszem, hogy számít valamit, van egy ismerősöm, apja-anyja, nővére és ő is tolják a wow-ot, de mondjuk nem tudom, hogy te hogy, eredeti, vagy tört, ők eredetiben.
Ilyen az egész családjuk.
Nincs ezzel gond, csak legyen hasonló érdeklődési köre a pasinak is.
Én is büszke kocka vagyok nő létemre, bár nálam nem a WoW a kedvenc - ismertem olyan srácot, aki nézett hülyén, hogy nő létemre, tuti viccelek, de volt olyan pasim is, aki kb. letesztelt játékban, mert a ő a csapatban tanúsított szerepből vélt levonni következtetéseket a párkapcsolati működésemre... :)
Mostani páromat egyenesen játékból ismerem, és teljesen rendben van. Szerintem, egy nem gamer csaj el sem tudná viselni, hogy "de ma raid van, hagyjál". Oké, ezt még én is nehezen viselem. :D
Szóval ez olyan, mintha mondjuk a focit szeretnéd. Egy focidrukker pasinak istennő lennél, a többinek meg ufó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!