Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó pasinak tartod magad?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó pasinak tartod magad?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ezen az oldalon, hány férfi tartja magát jó pasinak, mret sokszor másról sem szól az egész, csak, hogy egy teljesen átlag, vagy jól kinéző férfi sír, hogy nem talál magának nőt. Jelzem nem társkeresés vagy egyéb céljából írtam ki a kérdést. Ha gondoljátok küldjetek képet, úgy még én is el tudom dönteni a dolgot. Komolyan érdekelne, miért tartod magad jónak, illetve rossznak.
2016. jún. 5. 19:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Vannak előnyös tulajdonságaim és kevésbé előnyösek is:) Magas vagyok, átlagos arc, szép kék szem. Kb. mindenről lehet velem társalogni, imádok beszélgetni, van humorom, önmagamra igényes vagyok és igyekszem odafigyeléssel öltözni. Ezzel szemben viszont eléggé nyers a modorom. Ezt tartom a legnagyobb hibámnak.
2016. jún. 5. 19:38
 12/23 anonim ***** válasza:
Nekem írhat egy jóképű pasi fényképes bemutatkozó levelet.
2016. jún. 5. 19:38
 13/23 anonim ***** válasza:

Nem.

Az arcom nem helyes, alacsony vagyok, nem vagyok nagydumás, nincs társaságom, a tevékenységeim között semmi olyan nincs, ami miatt érdekes lennék a nők számára.

2016. jún. 5. 19:41
 14/23 anonim ***** válasza:

Még akár jó is lehetnék, de nem. Hiába vagyok magas, ha mellé nagyon vékony, plusz ez: [link]

Aztán lehet az arcformám is csúnya, csak azt nem tudom megállapítani.

2016. jún. 5. 19:41
 15/23 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Igen...Viszont azok, akik engem ismernek személyesen is, sohasem szoktak holmi "pasinak" nevezni...
2016. jún. 5. 19:46
 16/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm továbbra is a válaszokat! :)

És a holmi pasi megnevezést még mindig fenntartom. Saját szívem joga, hogyan hívni titeket. :)

2016. jún. 5. 19:50
 17/23 opened paradise ***** válasza:
Nem. De amíg a többnyire mindenki az ellenkezőjét mondja,addig nem adok egy ember vélemény(em)ére.
2016. jún. 5. 19:52
 18/23 Titusztitusz ***** válasza:
Nade kérdező..."Pasinak" komolyan nem veendő, szánalmas lúzereket szoktak nevezni a nők...Nemtudom hogy a többiek hogy vannak vele, de ÉN sohasem ez a kategória szoktam lenni...
2016. jún. 5. 19:55
 19/23 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem tartom magamat annak. Néhányszor nagy vonalakban leírtam már, hogy hogyan nézek ki. Hát nem vagyok főnyeremény, az fix. :D
2016. jún. 5. 19:56
 20/23 anonim ***** válasza:
Külsőre annak tartom magam. Átlag magasság, szerintem jóképű vagyok, jó a stílusom és híznom is sikerült most egy kicsit, úgyhogy nem vagyok már vészesen vékony. Belsőre viszont nem, visszahúzódó és csendes vagyok, ami nagyon nagy hátrány.
2016. jún. 5. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!