Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszhet egy kövér lány egy vékonyabb pasinak?
Én nem szeretem ha egy nő kövér. Megvannak a jellegzetes duci nős viselkedési formái, ami csak rájuk jellemző, és ami egyáltalán nem vonzó. Pl a mély, hangos nevetés, izzadás, esetlen mozgás, csörtetés teli talppal, képtelen kecsesen mozogni, szex közben egy vergődő fókára hasonlít és közben összenyom.
A duci, néhány kiló felesleg még elmegy, mert szeretem ha egy lánynak szép formás alakja van, van melle, segge, de ne legyen kövér, akivel nem szívesen mutatkoznék sehol.
Ket baratom volt eddig es mindkettonel ez volt a felallas. A masodikkal azota is egyutt vagyok. Szoval hidd el, igenis tetszhetsz neki :)
Fogyozni magad miatt fogyozz, ne masok miatt. Ha ugy erzed fogyni akarsz, azt azert tedd hogy te elegedettebb legyel magaddal, ne pedig azert hogy valakinek tetssz.
21/L
Tetszhet.
OFF:
"szex közben egy vergődő fókára hasonlít"
De tuskó vagy, kiköptem a kajámat :DDDDDD
Bocsánat, nem akartam bunkó lenni :) Csak leírtam milyen érzéseket vált ki belőlem egy túlsúlyos nő.
Ők sem direkt olyanok... ennek ellenére mindig megpróbálják elmagyarázni, hogy őket mennyire nem érdekli ki mit gondol róluk, és hogy hány kilók. Valójában meg nagyon is zavarja a túlsúly.
Szóval nem egy jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!