Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új pasi most féltékeny vagy sem? Többi lent.
Most féltékeny vagy sem?
Férjnél vagyok még, de kb. 1hónapja facebookon rám írt egy nálam fiatalabb pasi aki tudta hogy férjem van és külföldön dolgozik. Azóta chatelünk és úgy érzem alakul köztünk valami, de nem értem a kirohanásait. Ő ébresztett rá már régóta nem szeretem a férjem. A férjemnek is mondtam és be fogom adni a válópert. Az új pasi állandóan azzal nyaggat kivel mikor írok, és mikor vagyok fenn facen. Most hogy tudja, hogy elválok és a férjemmel vannak megbeszélnivalóink folyton azt kérdezi mikor írtam vele és mit. Mikor férjem itthon volt hétvégente az érdekelte hogy lefekszem-e vele, most már az is zavarja ha itt alszik a gyerek véget. Ezt én féltékenységnek érzem, de ő tagadja.
A palinak még köze nincs hozzád, de már most "uralkodni" akar feletted. Besz..rás. Szerinted mi lesz ebből később...?
Szerintem ez a pasi arra jó volt, hogy felébredj és beadd a válópert, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!