Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Ha a párod bejelentené...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ha a párod bejelentené hogy egy tini 15 évessel összejött, ezért veled szakít. Hogyan reagálnál? Mit tennél?

Figyelt kérdés
2016. jún. 3. 18:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szóval egy háromdiplomás üzletasszony már megérdemelné, hogy vele lépjenek félre :D Az igen.
2016. jún. 3. 19:32
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a lány még nagyon fiatal, és éretlen, felnőttként kötelességemnek érezném, hogy leüljek vele, és elmondjam, hogy jobban járna, ha egy korban hozzá illőt választana, nem pedig egy olyan felnőtt férfit, aki (ha tetszik, ha nem) kedve szerint manipulálhatja, és csak két okból van vele: mert még gyermekiesen fiatal a teste, és mert élvezi a rajongást, amit csak egy jóval fiatalabb lánytól kaphat.

Ha ezzel megvagyok, valszeg beülnék egy kád vízbe pár órára, és elgondolkodnék azon, hogy mégis milyen sz@r emberismerő vagyok.

2016. jún. 3. 19:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Biztos jobb volt az ágyban,mint te.Persze kizárólag csak elméletileg.:-D
2016. jún. 3. 23:22
 14/18 anonim ***** válasza:

#13 Ha ezt te teljesen normális érvnek tartod, azzal gyakorlatilag azt mondod, hogy a férfiak pusztán a hormonjaik által irányított ösztönlények. Ja, tök normális dolog egy kislányért otthagyni egy felnőtt, érett nőt, csak azért, mert a csitri jobb ágyban...

Csak ne kérnétek ki magatoknak, mikor a nők hívnak titeket ösztönlényeknek...

2016. jún. 3. 23:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Ne zavarjon,hogy nő vagyok.:-D Okoska.
2016. jún. 4. 00:22
 16/18 anonim ***** válasza:

Nőtől nem vártam volna ilyen retardáltságot, de úgy látszik tévedtem.. :)

Mindegy, kérlek ne égesd a férfi nemet ilyen megjegyzésekkel....

2016. jún. 4. 00:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Azt mondanám beteg. 33 évesen 15 éves kislányra gerjedni...nem normális.
2016. jún. 4. 09:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Valai nagyon felkapta a vizet.Biztos te sem teljesítesz túl jól.:-D
2016. jún. 4. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!