Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha a párod bejelentené hogy egy tini 15 évessel összejött, ezért veled szakít. Hogyan reagálnál? Mit tennél?
Mivel a lány még nagyon fiatal, és éretlen, felnőttként kötelességemnek érezném, hogy leüljek vele, és elmondjam, hogy jobban járna, ha egy korban hozzá illőt választana, nem pedig egy olyan felnőtt férfit, aki (ha tetszik, ha nem) kedve szerint manipulálhatja, és csak két okból van vele: mert még gyermekiesen fiatal a teste, és mert élvezi a rajongást, amit csak egy jóval fiatalabb lánytól kaphat.
Ha ezzel megvagyok, valszeg beülnék egy kád vízbe pár órára, és elgondolkodnék azon, hogy mégis milyen sz@r emberismerő vagyok.
#13 Ha ezt te teljesen normális érvnek tartod, azzal gyakorlatilag azt mondod, hogy a férfiak pusztán a hormonjaik által irányított ösztönlények. Ja, tök normális dolog egy kislányért otthagyni egy felnőtt, érett nőt, csak azért, mert a csitri jobb ágyban...
Csak ne kérnétek ki magatoknak, mikor a nők hívnak titeket ösztönlényeknek...
Nőtől nem vártam volna ilyen retardáltságot, de úgy látszik tévedtem.. :)
Mindegy, kérlek ne égesd a férfi nemet ilyen megjegyzésekkel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!