Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek be jön egy olyan lány aki nagyon ad magára, drága ruhák, jó ízlés, edz, elintéz mindent, okos, sovány de kis mellei vannak?
Figyelt kérdés
2016. jún. 3. 18:22
11/16 Titusztitusz válasza:
10-es...Én mondjuk nem vagyok nő, éshát éppen ezért csak nagyvonalakban ismerem a mell méretjelzéseit, de azért úgy tudom, hogy a 75A jelzés azért nem azt jelenti, hogy TOTÁL LAPOS az illető hölgy elölröl nézve...Vagy ezt jelenti más szavakkal?
12/16 anonim válasza:
75/A vagyok én is, nem jelenti azt. Van egy marokra való. :)
13/16 anonim válasza:
okos, sovány, kis mell pont az esetem. a drága ruha szerintem nem lényeg, az edzés pedig sok sok pluszpont! :)
14/16 Noren1989 válasza:
A fele a leírásodnak nem befolyásol. a soványsággal nincs gondom, a kis mellekkel sem.
Vajon mit akar a lány kompenzálni a sok edzéssel?...
26/F
15/16 anonim válasza:
ad magára - persze, sose árt, túlzásba ne vigye
drága ruhák - amig a saját pénzén veszi, nagyon nem izgat, de ez nem plusz csak.. Oké
Jó ízlés - lehet a kettőnké nem egyezik, relatív
edz - hajrá, okos dolog. De ha nem megyek hajnalban futni veled akkor ez van
elintéz mindent - ?!
okos - ha okos vagy, akkor tudod hogy nem tudsz semmit. Nem jelentenék ki ilyet
sovány - díjazom, ha van a nőn valami, relatív
kis mellei vannak - ha valaki tényleg tetszik és szeretek, kedvelem akkor tökmindegy mekkora melle van. Személy szerint a nagyobbat kedvelem, de ez csak x., mellékes ( ;D ) szempont
16/16 Titusztitusz válasza:
Szia 12-es...Örülök neki hogy akkor egy női hozzászóló is megszólalt azon ügy kapcsán, hogy a 75A jelzés mit is jelenthet...Mondjuk nekem is úgy rémlik, hogy a 75A jelzés az NEM lapos, vasalódeszka alkatot jelent a nőknél, mégha az ilyen méretekkel megálldott hölgyekre nem is lehet azt mondani hogy "valami óriási,nagy,lógó tőgyekkel" rendelkeznek...De azért VALAMENNYI mellük van akkor az ilyen nőknek is...Félreértés elkerülése végett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!