Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszekedés örökség miatt?
Harmonikus párkapcsolatunk felborult.
Párom tengerparti apartmanházat szeretne vásárolni az örökségemből,amit én lassan felnőtt gyerekeinknek szántam.
A nyaraló vásárlásához hiányzik még 4-millió forint.
-Amit az apartman kiadásából két év alatt szeretne törleszteni.
Egyik gyerek nősülés előtt,másik főiskola előtt áll.
Nem vagyunk gazdagok,munkából élünk,rendezetten, de semmi luxusra nem költünk,minden hónap végére elfogy a pénzünk,- tehát fontos,hogy ne folyjon el ez a kis örökség.
Hetek óta vitázik ezen,hogy én nem támogatom a fantasztikus ötletét.
Ti mit gondoltok?
De ha például nincs is meg az nyaralóra a fedezet,akkor miért akarja megvenni?-hiszen ha sikerül is ki adni a nyári időszakban,akkor is a bevétel a tulajnak megy,nem nektek.
Mert ugye addig nem lesz a neveteken míg ki nem fizetitek.
Mi ebben az üzlet?
Át kéne látnom,hogy tudjak tanácsot adni.
#3 Az eredeti ötletem ez volt és azt a választ kaptam,hogy a lakást két év alatt lelakják ,vagy lelépnek hatalmas rezsiszámla felszaporítása után.
A pénz egyébként jóval kevesebb.(-6)
Más örülne,ha lehetősége lenne bármerre lépni,itt meg a balhé van.
Külföldi vállalkozáshoz szerintem több pénz kell.
Köszönöm a választ.
(Érdekes egyébként ,hogy ha nem szexel kapcsolatos a kérdés akkor csak kevés válasz jön.)
Ennyi pénzből még itthon sem fogtok tudni lakást venni!
Pesten 25.mill-körül vannak a lakások,Szegeden kaptok 15.mill körül.
Ha hivatalosan adod ki meg van a jogi része is,tehát nem lépnek csak úgy le akárkik.
Külföldön nagyobb a veszélye a bakinak.
Nem mennék bele .
Ekkora marhaságot! Tipikus kevés pénzből,gyorsan akarok meggazdagodni,mentalitás.
Nagyvállalkozók apartmanházai állnak üresen horvátban Visen,Korculán.
Mit akartok zsebpénzből,egy lakással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!