Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Így kell támogatni a fiatalságot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így kell támogatni a fiatalságot?

Figyelt kérdés
Ma az egyik hipermarket kasszájánál azt olvastam, hogy 18 éven aluliaknak nem adhatnak el szexuális termékeket. Az természetes, hogy cigit, alkoholt nem lehet 18 éven aluliaknak értékesíteni. De a mai világban, akárki akármit csinál a tinik is élnek szexuális életet, és mindenhol azt hangoztatják, hogy óvszert mindenki használjon, ne legyenek felelőtlenek. De ha nem is vásárolhatnak óvszert, akkor ezt nem értem..Meg hát nem is kevés pénzért árulják a gumikat. Nem csoda, ha sok az AIDS-es, nemi beteg.. Nagyon elszomorít ez a helyzet. Szép világot élünk :S
2010. ápr. 11. 14:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
AIDS-es, nemibeteg és "nem élvezett belém de lehetek terhes?" ... :/ Sajnos ilyen hülye világot élünk...:(
2010. ápr. 11. 14:25
 2/19 A kérdező kommentje:
Persze, azért hozzátenném, hogy azt én is nagyon ellenzem, ha 15-16 év alatt szexelnek a "gyerekek". De szerintem 16-17 az az átlag most, amikor elkezdik.
2010. ápr. 11. 14:27
 3/19 anonim ***** válasza:

Óvszert veheteknek a fiatalok, csak síkosítót, vibrátort, meg ilyeneket nem.

Az óvszerárak csökkentésével én is egyetértek...

2010. ápr. 11. 14:28
 4/19 anonim ***** válasza:
Ez van. Szerencsére azért a legtöbb helyen tudnak ilyesmit vásárolni.
 5/19 A kérdező kommentje:
Na, igen. Nagyon buták, pedig most már mindenhol; tv-ben, interneten bárhol utána tudnának olvasni mi hogy van, de hát éppen ez az információáradat hülyíti el az embereket..
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
A 16-17 is rendkivül alacson, sajnos sokan nem értik mért korai, mert erre is butyák meg éretlenek, hogy ezt felfogják. Teljesen helyén való, hogy nem adják nekik oda. Ha meg olyan hülye, hogy AIDS-es lesz, meg terhes, akkor meg is érdemli...
2010. ápr. 11. 14:29
 7/19 anonim ***** válasza:
53%

Mért, síkositót mért nem használhatok?

14:29 te meg akkora egy hülye vagy majd én eldöntöm h nekem mi a jó kösz. Te úgy cseszed el az éveidet ahogy akarod. Egyébként felneveled a gyerekem ha becsúszik egy a megszakitásos módszer miatt? Idióta.

2010. ápr. 11. 14:33
 8/19 anonim ***** válasza:
21%
Pont, hogy nem én cseszem el az éveimet, hanem ti, 16-17 évesen még rohadt fiatal vagy, de mondom nem értheted, mert buta vagy, csak egy összefüggés: vajon mért van egyre több válás, kudarcba fulladt kapcsolat, kevesebb magyar, gondolkozz el ezen a liberális értékrendeddel együtt, ha egy pici ész szorult beléd... amugymeg nem kell baszni és nem lesz gyerek, ennyi...
2010. ápr. 11. 14:35
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
Kikérem magamnak! Egy fiatal kis taknyos ne dugjon még! Nem kell már gyerekek korban r..bancnak meg f...szjankónak lenni.
2010. ápr. 11. 14:39
 10/19 anonim ***** válasza:

Az egyenjoguság miatt van több válás. Mert a nő már el tuggya tartani magát és nincs rászorulva a férfire, nem nyel be neki annyit. Ha szted azért van több válás mert a 16 éveseknek kiaggyák az óvszert akk hülye vagy!

Azt meg ne de döncsd már el h én mikor feküggyek le a csajommal pls!!!

2010. ápr. 11. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!