Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az Agymenők c. sorozatot néző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az Agymenők c. sorozatot néző Lányokat kérdem, hogy melyik srácot fogadnátok el és miért? (Tudom, hogy nem csak a külső számít, szóval személyiséggel együtt)

Figyelt kérdés

1. Leonard

2. Rajesh

3. Sheldon

4. Howard Wolowitz

5. Stuart (képregénybolt)

6. Barry Kripke

7. Zack (Penny ex-pasija: [link]

2016. jún. 1. 20:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Howard

Ha a külsőt nézzük, szerintem jól néz ki, ha meg a belsőt, akkor is stimmel, mert okos, humoros, egyedi, odaadó, kedves. Egyedül az a necces, hogy az anyjával él, egyébként nagyon szimpatikus karakter.

2016. jún. 3. 15:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Külsőre Raj-ot vagy Stuartot, személyiségre Leonard-öt.
2016. júl. 26. 17:19
 13/15 anonim ***** válasza:

#5-ös válaszoló vagyok.

Kérdező... mint írtam, nekem bejön pár karakter, főleg a személyiségük miatt. Mindegyiket tudni kell kezelni és elfogadni, ennyi az egész. Ez hiányzik manapság a legtöbb emberből: az, hogy elfogadjuk a másik stiklijeit...

Amyről: szerintem igenis van benne vonzó... nekem nagyon szimpatikus lenne egy olyan barátnő, aki neurobiológus, és annyira analitikus gondolkodású, mint Amy. De hát ugyebár akinek nem a belső a fontos, annak nincs Amy-be semmi vonzó.

Te is felületes vagy kérdező, nem csak a legtöbb nő :D

2016. júl. 27. 10:06
 14/15 A kérdező kommentje:

Szia 13-as

Nem tudom, hogy honnan számít valaki felszínesnek, de ha egyszer nem vonzó számomra egy nő, akkor nem tudom, hogy mit kéne vele kezdenem.

Próbáltam ilyesmit fiatalabb koromban és nagyon nem vált be, borzasztó élmény volt.

Nem azt mondom, hogy olyan külsejű lánynak kell lennie, mint Penny vagy Priya, de azért legyen vonzó.

Ha szerinted így felszínes vagyok, hát vállalom.

2016. júl. 27. 10:12
 15/15 anonim válasza:

1.Leonard : a jellememmel összeférhetetlen párkapcsolati síkon, valamint nem gyere be, viszont a barátaim közt szívesen látnám, mert a személyisége tetszik.

2. Rajesh : nagyon édes, külsőre is belsőre is, én úgy látom legemberközelibb.

3. Sheldon : külsőre belsőre :DD

Habár kicsit' rugalmatlan, de vele még kompatibilis is lennék, tuti el tudnám fogadni a diliket a szerződés feltételei alapján. ^^

4. Howard Wolowitz : a humora nem teljesen az a fajta amit én mindig feltétlen humorosnak találok, de mint haver el lennék vele. :D

5. Stuart (képregénybolt): kis helyes, de túl töketlen, ha elszántabb lenne talán :)

7. Zack (Penny ex-pasija: soha. valahogy nem szeretem, ha én vagyok az okosabb egy kapcsolatban.

Összegezve: Rajesh és Sheldon akit teljesen úgy ahogy az írok megalkották :D

L/19

2018. aug. 26. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!