Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Áthívott filmezni, szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Áthívott filmezni, szerintetek is "azt" akarhatja?

Figyelt kérdés

Barátom a hétvégére áthívott magához filmezni, mert már többször említettem, hogy van egy film, ami érdekel, csak én egyedül nem merem megnézni. És akkor mondta, hogy most hétvégén nem kell dolgoznia, menjek át, és nézzük meg a filmet. 4 hónapja vagyunk együtt, de még nem volt szex, én nem akartam elsietni.

Jól sejtem, hogy azért nem csak filmet akar majd nézni? Vagy csak én gondolom túl a dolgot? :)

L/20

2016. jún. 1. 18:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
9-es, írtam már, hogy igen. Nem, még az sem volt..
2016. jún. 1. 20:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Valószínüleg igen, de ez teljesen normális ennyi idö után. Én is hasonló helyzetben voltam, és csak kb. feleannyi ideje voltunk együtt mikor ilyen helyzet adódott...persze bepróbálkozott, de szerintem az lett volna a fura ha nem :D Mégsem történt meg elsöre és ez is normális szerintem. A lényeg, hogy nem kell, ha nem akarod!!! Nyugodtan állítsd le akármikor. De azért más "valami" is történhet nem csak szex :D
2016. jún. 1. 20:43
 13/13 Balanus_concavus ***** válasza:
15%
Létezik még 20 éves szűz lány? Azt hittem, hogy mind kihaltak a pleisztocén eljegesedések idején...
2016. jún. 2. 02:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!