Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarhatja folyton, hogy mosolyogjak, szerintetek tetszem neki?
Figyelt kérdés
Egyik munkatársamról van szó, állandóan azzal jön, hogy miért nem mosolygok, mosolyogjak többet, stb. Való igaz, nem vagyok az a fajta, akinek mindig fülig ér a szája, de ettől függetlenül azért szoktam nevetni. És ma műszak végén beszélgettünk, és mondott valamit, amin elnevettem magam, és akkor mondta, hogy na végre, nevetek, ugye, hogy nem volt nehéz, és hogy sokkal jobban áll ha mosolygok, mint mikor komoly vagyok. Meg múltkor egyszer, nagyon hideg volt bent nálunk, és mondtam, hogy jég hidegek a kezeim, és megfogta őket, és végigsimította, és mondta, hogy tényleg milyen hidegek.
Szerintetek ezt miért csinálja?
2016. jan. 26. 18:29
2/5 anonim válasza:
Vagy tetszel, vagy csak zavarja, hogy egy besavanyodott fapofa vagy.
3/5 anonim válasza:
szerintem fantáziátalan és atyáskodó így udvarolni. én nem szeretem.
4/5 anonim válasza:
3-assal egyetértek, mellesleg a hideg kiráz, amikor felszólításra "kell" mosolyognom. Legalább azt hagy döntsem már el, hogy mikor mosolygok, b@.szki. Amúgy a kérdésedre válaszolva persze, tetszel neki, a kézsimításból is egyértelmű. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!