Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők sosem fognak komolyan venni egy nem hétköznapi gondolkodású fiút? Aki szerint pl. a Hold egy mesterséges földönkívüli bázis
Nézd, én is írtam bizonyítékokat, pl. a sűrűségeloszlás, a felszíni fémes elemek jelenléte, túl nagy méret stb.
Te is írtál bizonyítékokat a saját elméletedre amik szintén helytállóak.
A jelenleg fejtörést okozó dolgok magyarázhatóak többféleképpen. Úgy is, hogy a Föld ütközött egy másik égietesttel, így alakult ki a Hold, ezért nincs lényegében fémes magja stb. stb. De akár mesterséges égitest is lehet, ahogy én írom, aminek csak egy külső védőburka van úgymond.
Te tudod bizonyítani a másik égitest létét? Nem. Én tudom bizonyítani a földlakók létét? Nem.
Logikusabbnak tűnik feltétezni azt amit te állítasz, hisz égitesteket mindenki látott már, a többség elhiszi. De attól még nem zárhatod ki annak a létét sem, amiről még nem hallottál, amit nem látott még (állítólag) senki.
22: Én azt nem értem kérdező, hogy miért kell erről beszélni? Komolyan, megismerkedsz egy lánnyal és randiztok akkor ezt az első randin felhozod? Vagy még az ismerkedés elején valamikor?
Tudod minden embernek vannak rigolyái és hülyeségei. Kisebb-nagyobbak, de remélhetőleg kisebbek. És ezeket sosem tárják a másik elé az ismerkedés elején, amikor még randizgatnak, amikor még nem feküdtek le egymással, stb.
Ha most elmondanék minden rossz, negatív dolgot magamról egy randin akkor az a lány szerinted akarná velem folytatni? Ugyanígy ha én meghallanám a nők összes hülyeségét az első találkozásokkor, szintén nem akarnék többet.
Viszont ha ugyanezek a dolgok később fokozatosan derülnek ki a kapcsolat alatt, amikor már megvan a szerelem, a vonzalom, akkor már nem is tűnnek ezek olyan fontosnak vagy nagy dolognak, mert jobban elfogadjuk már később a másikat.
Azért, mert nem szeretem a beszűkült gondolkodásmódot és a könnyen manipulálható, gyenge személyiséget. Szeretek mindennek utánajárni részletesen, meghallgatni többféle, akár ellentétes véleményt, valamint ha lehetőség van rá, saját megfigyeléseket is végezni. Nem tudok társként tekinti olyanra, aki csak egyes emberek szellemi rabszolgája.
Nem azt akarom mondani, hogy a tudományos világ mind kamu. Egyáltalán nem az. De olyan dolgoknak jobb utánajárni, ahol feltűnően sok a kérdőjel és nem gondolkozás nélkül elfogadni azt, amit az iskolában tanítanak.
Ezzel foglalkozol, ez a szakmád? Fizikus, matematikus, régész, kutató, csillagász vagy hasonló vagy?
Az édesapám is pl hisz a chemtrail csíkokban, a zsidó-összeesküvésekben, a szürkékben (UFO-kban), abban hogy a németek már 1940-ben leszálltak a Holdra és hasonlókban.
Ezeket mind rohadt nagy hülyeségnek tartom, de attól még ő az édesapám, szeretem őt és mivel nem ezeket sulykolja állandóan minden nap, csak néha megemlíti őket így elviselhető.
Ha te ilyenekről beszélnél minden nap, akkor az nem lenne elviselhető. De ha egy lánynak később mondanád el mikor már kapcsolatban vagytok és nem állandóan erről beszélnél, akkor el tudná ezt fogadni.
Igen, tudományos szakmában dolgozom.
Amikkel te összehasonlítod, azokra egyáltalán nem, hogy bizonyíték nincs, de semmi érdemleges kiindulópont sem.
"Amikkel te összehasonlítod, azokra egyáltalán nem, hogy bizonyíték nincs, de semmi érdemleges kiindulópont sem."
De ezt a legtöbb ember nem így látja! Még simán lehet hogy igazad is van akár ebben is. De nem érted, hogy a legtöbb embernek egyre megy, hogy az UFO-kban, a mesterséges Holdban, az Illuminatiban vagy a chemtrailben hiszel?
Tényleg erről akarsz beszélni egy nővel az ismerkedés elején?!
Ha ez ennyire a vesszőparipád és ennyire ettől teszed függővé az életed más területeit is (szerelem, társkeresés), akkor maradj ezután is egyedül.
Már megszülettek azok a válaszok, amik segíteni próbáltak neked. De ehhez neked is akarnod kell a dolgot és engedni a mostani makacs hozzáállásodból, hogy később neked is jó legyen és találj valakit.
Mert ezekről a kapcsolatotokban túl korán kezdesz beszélni, mielőtt felépült volna a bizalom, kötődés, szeretet.
Van családtagom (édesapám), van közeli jó barátom (akit már több mint 10 éve ismerek) és volt már nő is az életemben, aki hitt ilyenekben.
Mikor megtudtam ezeket róluk miért nem tekintettem rájuk komolytalan, buta emberekként? Mert már felépült a bizalom, kötődés, szeretet feléjük.
Érted? Ne ezekről kezdj beszélgetni egyből. Ha már együtt vagy egy nővel, akkor hozd fel ezt a dolgot mondjuk pár hónap után, mikor már együtt vagytok. Ennyi a nagy trükk. Te állandóan csak ezekről tudsz beszélni?
Okkal tekintenek rád ostoba, buta emberként. Aki ezekben az ezos konteókban hisz, és még terjeszti is mellé, az hétszetség, hogy nem normális. Az pedig nem ment fel az ostobaság alól, hogy egyetemista vagy, nagyon sok dísznövény jár egyetemre.
Gondolom, hiszel az üreges Földben is (vagy már olyan haladó vagy, hogy a lapos Föld a divat?), meg a reptíliánokban, Asthar Parancsnokban, a Slenderman-ben, chemtrailben és haarpban is. Ja, oltásellenes is vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!