Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők általában miért nem teszik ki facebookra, hogy kapcsolatban vannak?
Azt látom rendszeresen, hogy a férfiak kiteszik, de a nők nem. Miért titkolják el a világtól? Mert elvárják, hogy így is kezdeményezzenek feléjük a jóhiszemű férfiak, hadd hízzon tőle a májuk, aztán majd elutasítják, mivel foglaltak? Vagy szégyellik azt, akijük van? Esetleg úgy gondolják, hogy nem tartozik senkire, csak a közeli ismerősökre, azok meg facebook nélkül is naprakészek az infókkal?
Annyira gáz, hogy van sok nőismerősöm, akikkel rendszeresen szoktam találkozni, de nem beszélgetünk el annyira, hogy kiderüljenek a magánéleti ügyei, de még a facebook adatlapjáról sem derül ki, hogy van valakije.
Szerintem ezt azért csinálják, hogy továbbra is nyomuljanak a férfiak és legyenek kedvesek, mert ha tudnák, hogy foglalt, akkor le se tojnák. Szerintetek?
Fura ismerőseid vannak, azok a nők/lányok, akik az én ismerőseim, ki szokták tenni.
Meg tesznek ki képet az esküvőjükről, a közös nyaralásról, ultrahang képeket, babás fotókat ezerrel, szóval ebből is lejön bárkinek, hogy kapcsolatban vannak.
Sőt, az én nő ismerőseim a saját nevükkel vannak fent, nem a mellük a profilképük, nem pózolnak bikiniben a tükör előtt, nem csücsörítenek, és nem írnak ki Coelho idézeteket a villantós képeikhez, meg olyanokat, hogy "szia jelizz, a kutyának kocc, feghmahh pitsahhh".
Nekem nincs kint most, se a barátomnak. Az exemmel kiraktuk, semmit nem változtatott a kapcsolaton. Nálunk nem ilyen "elv", hogy "már csak azért se írjuk ki", egyszerűen nem tartjuk olyan fontosnak, hogy rászánjuk az időt hogy beállítgassuk, majd talán egyszer :D
Az összes barátom tudja, hogy van valakim, random emberek leveleire meg válaszolni se szoktam ott, a facebook nem társkereső.
22L
Nekem olyanok a láthatósági beállításaim, hogy ismeretlenek szinte semmit nem látnak rólam, ezen kívül vannak listák, hogy ki mit láthat. A magánéletemmel kapcsolatos bármilyen információt csak a barátaim, közeli ismerőseim láthatják.
FB-os ismerőseim kb. egyharmada valamilyen üzleti kapcsolat, szerintem nekik semmi közük nincs a magánéletemhez, sőt, nekem kimondottan visszatetsző, amikor egy üzleti kapcsolatomnál rendszeresen azt látom, hogy hol bulizik, vagy mit kapott a párjától.
Egyébként bármilyen más közegben (személyesen) ismersz meg valakit, akkor sincs a homlokára írva, hogy kapcsolatban van-e. Egy érett, felnőtt, értelmes férfi kb. két mondattal tisztázni tudja, hogy van-e keresnivalója egy nőnél, vagy sem. Elég szomorú, ha ennek egy FB-adatlapból kell kiderülnie... (pláne figyelembe véve azt, hogy még ha szingli valaki, az sem jelenti egyértelműen, hogy van esélyed).
Érdekes, én pont fordítva láttam eddigi életemben, hogy általában a pasik azok, akik kevésbé teszik ki, hogy párkapcsolatban vannak. Vagy ha azt ki is teszik, azt nem, hogy kivel. Ilyen szempontból a nők általában felvállalósabbak - vagy csak ők szeretnek villogni a babafotókkal meg a nyaralásokkal, ahogy fentebb írta valaki.
Személyes tapasztalat szerint ugyanezt tudom elmondani, egyetlen pasim se tette ki eddig, hogy kapcsolatban lenne, vagy velem lenne. Én mindig meggyőztem magam róla, hogy azért, mert ez nem fontos, aztán persze mindig kiderült valami turpisság. :) A mostani kapcsolatom az egyetlen kivétel ez alól, de ez is úgy került csak a nyilvánosság elé, hogy X idő után kiderült, hogy a kedves ex nem tud rólunk, mert szegényt nem szabad azzal kiábrándítani, még a végén rádöbbenne, hogy nincs több esély visszakönyörögni magát... Nos, akkor én kötelezővé tettem a felvállalást ilyen téren is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!