Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők általában miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők általában miért nem teszik ki facebookra, hogy kapcsolatban vannak?

Figyelt kérdés

Azt látom rendszeresen, hogy a férfiak kiteszik, de a nők nem. Miért titkolják el a világtól? Mert elvárják, hogy így is kezdeményezzenek feléjük a jóhiszemű férfiak, hadd hízzon tőle a májuk, aztán majd elutasítják, mivel foglaltak? Vagy szégyellik azt, akijük van? Esetleg úgy gondolják, hogy nem tartozik senkire, csak a közeli ismerősökre, azok meg facebook nélkül is naprakészek az infókkal?

Annyira gáz, hogy van sok nőismerősöm, akikkel rendszeresen szoktam találkozni, de nem beszélgetünk el annyira, hogy kiderüljenek a magánéleti ügyei, de még a facebook adatlapjáról sem derül ki, hogy van valakije.

Szerintem ezt azért csinálják, hogy továbbra is nyomuljanak a férfiak és legyenek kedvesek, mert ha tudnák, hogy foglalt, akkor le se tojnák. Szerintetek?

2016. máj. 29. 22:54
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Vagy még arra gondoltam, hogy talán azért nem teszik ki, mert nyitottak arra, hogy jön valaki jobb, akiért ott hagynák a jelenlegit.
2016. máj. 29. 22:56
 2/15 anonim ***** válasza:
32%
Azért mert 13-tól egészen 28-ig mindig mással kefélnek,váltogatva, aztán majd 28 után ugy gondolják ideje megállapodni
2016. máj. 29. 22:58
 3/15 A kérdező kommentje:

Ja, szóval azért titkolják el, hogy ne lehessen tudni, milyen sokaknak eladták már magukat? Ez is lehet egy indok.

Kérnék még több véleményt. :)

2016. máj. 29. 23:00
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
En tobb nonel latom kirakva mint pasiknal. Mellesleg lehet hogy azert mert normalis nokrol van szo es nem a Facebookon akarjak elni az eletuket..
2016. máj. 29. 23:20
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
Én sem raktam ki, és a párom se. Egyszerű az oka: nem akarok ilyen személyes dolgot megosztani mással. És ennyi. Lehet jönni azzal, hogy az ismerőseimet elvileg ismerem és miért nem akarom megosztani, de az ismerseim között vannak olyanok akiket kevésbé ismernek pl. csak csoporttársak stb., akiknek nem akarok semmi az orrára kötni, ezért csak olyan dolgokat adok meg magamról, amiket bárkinek elmondanék
2016. máj. 29. 23:25
 6/15 Sunshinedoll ***** válasza:
77%

Én azért nem, mert nem tartom fontosnak, hogy kevésbé közeli ismerősök tudjanak róla. Akinek kell, az úgyis tudja, most általános iskolai osztálytársakkal mit foglalkozzak, akikkel 10-15 éve nem beszéltem? Eredetileg falusi vagyok, pont nem érdekel, hogy az otthoniak mit tudnak rólam, mit nem. A városban lévő ismerősök meg úgyis tudják.

Nem hiányoznak a "sok boldogságot" meg "gratulálok" meg akármicsoda baromságok, őszintén. Az egyedüli dolog, amit updatelek az egész facebookon az a profilképem.

2016. máj. 29. 23:34
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
én kitettem mert büszke vagyok rá :) meg magamra,hogy képes voltam összehozni egy kapcsolatot
2016. máj. 29. 23:47
 8/15 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok kapcsolatban és ez is van kiválasztva. Miért hazudjak? Ettől függetlenül nem társkeresőnek használom a facebookot, és az oldal nem is alkalmas rá tekintve, milyen lazán bánik a nem ismerősöktől érkező üzenetekkel, hogy néha csak hónapokkal később kapok meg olyanoktól levelet, akik nem tartoznak az ismerőseim közé.
2016. máj. 29. 23:56
 9/15 anonim ***** válasza:
Mert enelkul is boldogok vagyunk egymassal h hirdetnenk.Ismeretlenek nem irhatnak ram,ergo nem is udvarolhatnak,az ismeroseim pedig tudjak.Ennyi.Uez a helyzet a parom adatlapjaval.Ha elvesz felesegul,a nevem fogom megvaltoztatni,csak az kerul majd ki szerintem.
2016. máj. 30. 07:25
 10/15 anonim ***** válasza:

Mi se tettük ki. Engem nem különösebben érdekelne, ha kint lenne, de nem lételemem.

A fontos az, hogy jól megvagyunk, és nem kell ezt mások orra alá dörgölni, meg hírdetni. Jobbat nem kívánhatnék nála, és igazából ő se nálam. Ahogy mondtad: akik tényleg közelről ismernek minket, azok tudják. Más pedig nem érdekel.

Aki túlzottan erőlteti ilyen közösségi oldalakon, az az én tapasztalataim alapján vagy nagyon bizonytalan, vagy nincs tisztában a magánélet fogalmával.

2016. máj. 30. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.