Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők általában miért nem teszik ki facebookra, hogy kapcsolatban vannak?
Azt látom rendszeresen, hogy a férfiak kiteszik, de a nők nem. Miért titkolják el a világtól? Mert elvárják, hogy így is kezdeményezzenek feléjük a jóhiszemű férfiak, hadd hízzon tőle a májuk, aztán majd elutasítják, mivel foglaltak? Vagy szégyellik azt, akijük van? Esetleg úgy gondolják, hogy nem tartozik senkire, csak a közeli ismerősökre, azok meg facebook nélkül is naprakészek az infókkal?
Annyira gáz, hogy van sok nőismerősöm, akikkel rendszeresen szoktam találkozni, de nem beszélgetünk el annyira, hogy kiderüljenek a magánéleti ügyei, de még a facebook adatlapjáról sem derül ki, hogy van valakije.
Szerintem ezt azért csinálják, hogy továbbra is nyomuljanak a férfiak és legyenek kedvesek, mert ha tudnák, hogy foglalt, akkor le se tojnák. Szerintetek?
Ja, szóval azért titkolják el, hogy ne lehessen tudni, milyen sokaknak eladták már magukat? Ez is lehet egy indok.
Kérnék még több véleményt. :)
Én azért nem, mert nem tartom fontosnak, hogy kevésbé közeli ismerősök tudjanak róla. Akinek kell, az úgyis tudja, most általános iskolai osztálytársakkal mit foglalkozzak, akikkel 10-15 éve nem beszéltem? Eredetileg falusi vagyok, pont nem érdekel, hogy az otthoniak mit tudnak rólam, mit nem. A városban lévő ismerősök meg úgyis tudják.
Nem hiányoznak a "sok boldogságot" meg "gratulálok" meg akármicsoda baromságok, őszintén. Az egyedüli dolog, amit updatelek az egész facebookon az a profilképem.
Mi se tettük ki. Engem nem különösebben érdekelne, ha kint lenne, de nem lételemem.
A fontos az, hogy jól megvagyunk, és nem kell ezt mások orra alá dörgölni, meg hírdetni. Jobbat nem kívánhatnék nála, és igazából ő se nálam. Ahogy mondtad: akik tényleg közelről ismernek minket, azok tudják. Más pedig nem érdekel.
Aki túlzottan erőlteti ilyen közösségi oldalakon, az az én tapasztalataim alapján vagy nagyon bizonytalan, vagy nincs tisztában a magánélet fogalmával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!