Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Hogy tudnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Hogy tudnék magamon segítni?

Figyelt kérdés

Van barátom de még is annyira egyedül érzem magam. Úgy érzem, hogy ezt a kapcsolatot nem a szerelem köti össze hanem a megszokás.

De nem merek kilépni ebből a kapcsolatból mert akkor nem marad senkim.

Nincsenek barátnőim. Nem tartom a kapcsolatot a barátnőimmel mar lassan 5 éve és így már rájuk sem számíthatok.

Nagyon rosszul viselem a magányt. Utálok egyedül lenni. Testvérem sincs.

Dolgozom, a munkahelyemen csak ülök a gép elött 8 órát akkor is unalmamban csak agyalok.

Megrémiszt a gondolat, hogy nem fogok találni senkit. Se barátnőt se barátot.

25/L

2016. máj. 29. 16:16
 1/3 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
39%
Így is maradsz életed végéig, ha nem változtatsz magadon fejben.
2016. máj. 29. 16:19
 2/3 A kérdező kommentje:

Párkapcsolatomról annyit, hogy eddig nagyon jól megvoltunk. Kb egy hónapja olyan semmilyen a kapcsolatunk. Nem csinálunk semmit, nem is nagyon beszélgetünk egymással.

Én szeretem őt nagyon de félek, hogy ő már nem szeret engem.

Eddig kettesben is jól elvoltunk mostanában viszont mindig társaságban akar lenni.

Én mindig mennék valahova, főleg ebben a jó időben ő meg inkabb elbassza otthon az időt hogy minnél kevesebb idöt töltsunk egyutt(szerintem ezért). Régebbem mindig sietett hozzam...

2016. máj. 29. 16:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Annyira tipikus sztori, hogy besírok.
2016. máj. 29. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!