Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez jo jel? Csak unatkozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jo jel? Csak unatkozik vagy enyiszer rám gondolna?

Figyelt kérdés

van egy lány suliba ismertem és egyre jobb lett a kapcsolatunk nagyon sokat beszélgetünk msn en meg elébe is meg olyan helyeken érünk egymáshoz amit 2 barát nem csinál sztem de ez engem nem zavar:D

meg ahogy beszélgettem vele msn en a végén mindig csak a sexről beszélgetünk és mindig ő hozta fel és azt mondta h le feküdne velem csak van barátja stb és azér nem akr csak mert nem akarja megcsalni a gyerekt mert utána meg sajnálná de most 2 hete szakított vele és azota még jobb let a kapcsolatunk és még mindig azt mondta hogy le akar velem feküldni és tegnap feltöltötték a teloját és én volta az első akit felhivott aminek nagyon örültem hogy rém gondolt meg azota is folyton csörget ez azér van mert unatkozik vagy mert hiányoznék neki? mert mikor nem vagyok suliba akk mindig azt kérdi h mikor megyek már mneg menjek már majd ő meggyógyít me stb mert a többi fiu unalmas és unatkozik. most szerintetek mér csörget folyton unatkozik azér vagy másér?

2010. ápr. 10. 22:07
 1/10 anonim ***** válasza:
ez egy ribanc. ha a jelenlegi barátjával ezt csinálja, honnan tudod, hogy veled nem fogja? megdugod párszor, aztán lehet hogy közben más is.. :/
2010. ápr. 10. 22:10
 2/10 A kérdező kommentje:
amugy ne agódj nem akarok komoly kapcsolatot vele...:)
2010. ápr. 10. 22:11
 3/10 anonim ***** válasza:
légy már férfi és dugjad meg istenesen
2010. ápr. 10. 22:30
 4/10 anonim ***** válasza:
szerintem is... ha ennyire vágyik rá dugd meg, nekedse lesz rossz de tartós kotont nevegyél
2010. ápr. 10. 22:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Húha, micsoda probléma...előbb tanulj meg írni!!!! De meg ne dugd, légyszi!!! Amilyen hü.lye vagy, nem fogsz védekezni...nehogy többen legyetek!!!!!
2010. ápr. 10. 22:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Tipikus rib@nc...

Te meg tipikus f@szfej leszel, ha leekursz egy ilyen csajt...

2010. ápr. 10. 22:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Azt a qurva ......bass*za meg..
2010. ápr. 10. 22:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?? 13? Csak unatkozik, felejtős!!
2010. ápr. 17. 22:08
 9/10 A kérdező kommentje:
hát 13 már rég voltam ..:D am 17
2010. ápr. 17. 22:17
 10/10 anonim válasza:
hm hát szerintem lehet h szerelmes lett beléd ha ribanc is:) és lehet h tudatalatt miattad szakitott a pasijával is h legálisan veled lehessen:) és lehet h azért akar veled lefeküdni h így hódítson meg. amúgy sztem nem ribanc mert a barátja mellett nem ment bele a dolgokba veled.ezt vedd nála jó pontnak:)és ezt egy lány mondja.
2010. ápr. 17. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!