Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jo jel? Csak unatkozik vagy enyiszer rám gondolna?
van egy lány suliba ismertem és egyre jobb lett a kapcsolatunk nagyon sokat beszélgetünk msn en meg elébe is meg olyan helyeken érünk egymáshoz amit 2 barát nem csinál sztem de ez engem nem zavar:D
meg ahogy beszélgettem vele msn en a végén mindig csak a sexről beszélgetünk és mindig ő hozta fel és azt mondta h le feküdne velem csak van barátja stb és azér nem akr csak mert nem akarja megcsalni a gyerekt mert utána meg sajnálná de most 2 hete szakított vele és azota még jobb let a kapcsolatunk és még mindig azt mondta hogy le akar velem feküldni és tegnap feltöltötték a teloját és én volta az első akit felhivott aminek nagyon örültem hogy rém gondolt meg azota is folyton csörget ez azér van mert unatkozik vagy mert hiányoznék neki? mert mikor nem vagyok suliba akk mindig azt kérdi h mikor megyek már mneg menjek már majd ő meggyógyít me stb mert a többi fiu unalmas és unatkozik. most szerintetek mér csörget folyton unatkozik azér vagy másér?
Tipikus rib@nc...
Te meg tipikus f@szfej leszel, ha leekursz egy ilyen csajt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!