Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai lányok hogy vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányok hogy vannak ezekkel a dolgokkal? Szabadidő eltöltése.

Figyelt kérdés

Ti mit csinálnátok szívesen a párotokkal szabadidőben?

Manapság nagyon mennek ezek a mindenféle fesztiválok de nekem nem igazán bejövős. Néhányhoz van/volt közöm, de nem pont úgy, mint vendég és úgy gondolom, hogy eleget láttam.

Hogy vannak a mai lányok az olyan programokkal például, hogy közös séta mondjuk a parton vagy egy jó kis sütögetés, bográcsozás baráti társaságban a csillagok alatt látva az egész Balatont ahogy tükröződnek a túlpart fényei. Kirándulás, túrázás hegyen-völgyön kilátókban. Várak, múzeumok, óvárosok látogatása vagy csak simán kifeküdni a fűbe nézni a csillagokat és beszélgetni, sátrazás, esetleg mozi, csillagvizsgáló, planetárium, csillagpark. Vidámpark(ok), kalandpark(ok), bob, gokart, rallyautó vezetés, stb... De hogy a változatosság tényleg érezhető legyen: együtt kettesben otthon filmezni, étteremben egy jó vacsi mellett beszélgetni vagy otthon a konyhában kísérletezni :)

Annyi minden van és mégis azt látom, hogy a "buli", a határtalan ivászat meg a kefélés megy fűvel fával aztán ennyi az életcél. Szexuális dolgokat nem írtam mert szerintem egy normális kapcsolatban az ember a saját párjával "ki tudja élni" magát illetve emiatt is fontos az őszinte beszélgetés mindenről és a bizalom amik szintén olyan szavak amik lassan kikopnak a szótárból.

Tehát a kérdés lényege, hogy én élek álomvilágban és változnom kellene vagy csak a szerencsén múlik mert igazából még van ilyen. ?

2016. máj. 28. 13:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem voltam a baratommal fesztivalon. Mi sokszor kiulunk piknikezni, elmegyunk sorozni vagy moziba esetleg kiallitasra.

21/L

2016. máj. 28. 13:46
 2/15 anonim ***** válasza:
Ja es a kivansagomra elmentunk a planetariumba is amit bar szerintem en jobban elveztem mint o de nagyon romantikus volt :)
2016. máj. 28. 13:47
 3/15 anonim ***** válasza:
Huh az biztos, hogy az ilyen társaságos kint sütögetős esték hiányoznak. Utazásban is benne vagyok, de ott fontos, hogy valaki milyen típus, én inkább kóvályogni szeretek mint megtervezett utakon járni. Sátrazni nagyon nem, mert kényes vagyok rá :D mondjuk ha nagyon szép a környezet és ez az egyetlen megfizethető megoldás, akkor bevállalom
2016. máj. 28. 13:52
 4/15 A kérdező kommentje:
Igen ez a "kóválygás" faktor bennem is megvan de az is jó :)
2016. máj. 28. 13:56
 5/15 anonim ***** válasza:
62%
kockulunk. Az Assasins Creed nem játssza ki önmagát.
2016. máj. 28. 14:23
 6/15 anonim ***** válasza:

Maximálisan adom az általad felsoroltakat. Bobozni iszonyat rég voltam, azt hiszem ez is felkerül a nyári szórakozás listájára.

Mi most kezdünk el közös programokat tervezni, mert télen picit begubóztunk. Bennünk a planetárium, túrázás, állatkertek, vadasparkak látogatása, közös edzéa és hasonlók jutottak eszünkbe, szóval hasonlóak a felsoroltakhoz. Nyaralni alapból haverjaival megyünk majd Balatonra, ott a csillagnézegetéstől a pikniken át a közös sütögetésig minden lesz :)

Szerintem a nők nagyrésze jobban értékeli ezeket. Fesztiválozni pedig amennyire én tudom, nem pasival járnak. Nem feltétlen azért, mert hűtlenek, és ki akarják élni magukat, csak ott tombolni szeretnének.

Nem, nem élsz álomvilágban, jó volt olvasni, és adtál pár ötletet.

2016. máj. 28. 14:25
 7/15 A kérdező kommentje:
A tandemugrást nem mertem beleírni :D
2016. máj. 28. 14:28
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem voltam egy fesztiválon sem, de szívesen kipróbálnám hogy milyen.

Nagyon jó programokat írtál, ezeket akár most én is felsorolhatnám.

Az az igazság, hogy amikor ismerkedésnél feljön szóban, hogy akkor ki milyen programokat csinál/csinálna szívesen, akkor mindig nagyon lelkesen bólogatnak a férfiak, hogy:"igen, igen én is az aktív programok híve vagyok!" Aztán amikor a tettek mezejére kellene lépni, akkor nézzünk meg egy filmet oszt' csókolom. :D :D

És eszedbe se jusson megváltozni, mert ezek a dolgok lennének szerintem a "normálisak." :)

2016. máj. 28. 14:46
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó :)
2016. máj. 28. 14:49
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg nincsen senkim, de fontosnak tartom, hogy az együtt töltött idő ne a pénzről és az ivásról, hanem kizárólag rólunk szóljon. A fesztiváloknak nem vagyok a híve, de kirándulásnak, sütögetésnek vagy egyéb olyan dolgoknak, amivel a kapcsolatunkat ajkapxsolatunkat ajandekozhatjuk meg sokkal inkább
2016. máj. 29. 05:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!