Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fordult már elő valakivel, hogy sose tudta elfelejteni az illetőt?
Figyelt kérdés
Hiába kezdett új életet, szakítoott meg vele minden kapcsolatot, hiába ismerkedet még se tudta elfelejteni.2016. máj. 27. 20:52
11/13 anonim válasza:
Akivel sokáig élsz együtt, azt sosem fogod elfelejteni. Én 5 évig éltem barátnőmmel, közel 3 éve lett vége, de a mai napig eszembe jutnak a közös emlékek, a boldog pillanatok. :) Néha megfordul a fejemben, milyen lenne újra együtt, de ez csak ábrándozás.
Szerintem kár is azon erőlködni, hogy az ember elfelejtse végleg a volt szerelmeit, mert azok is az élete részei voltak hosszú évekig.
30F
12/13 anonim válasza:
Igen. De nem.mondható egyszerűnek az esetünk..
13/13 anonim válasza:
van, de nem is akarom elfelejteni, mert egyrészt sok jó emlékem van, ami most már fáj annyiból, h nem lesz többé, meg tényleg tanulni lehet belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!