Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elfordulva szeret aludni, én pedig kizárólag kifliben, mi a megoldás?
Ilyen melegekben már én sem szeretek összebújva aludni, de amúgy sem az én világom.
Ő szeret úgy aludni. Inkább összebújva nézzük a tv-t, aztán ha elálmosodtunk, akkor mindenki elfordul ahová akar és nyugodtan kipiheni magát, ugyanis én nem tudom magam rendesen kialudni kifli pózban, aztán csak nyűgös leszek egész nap.
Na látod, magától is oda tud hozzád bújni napközben, szóval nem azért nem teszi, mert nem szeret, hanem mert melege van. Értsd meg őt.
lool olyan vicces látni, ahogy ezen a viszonylag ártatlan kis kérdésen hogy felforr bizonyos emberek agyvize, és a szerencsétlen kérdezőre hányják a saját lelki sérüléseiket XDDDD
Milyen ember már az, akinél ennyi agressziót vált ki egy idióta kiskifli-nemkifli kérdés (már ne haragudj, kérdező)
Amúgy szerintem ölelgess egy párnát, és max fogd meg a kezét, akkor te is közelebb érzed magad hozzá, és egy kézfogás a barátodat se hevíti túl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!