Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom elfordulva szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom elfordulva szeret aludni, én pedig kizárólag kifliben, mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Rég óta tartó barátságból jöttünk össze végül, eleinte mikor együtt aludtunk akkor még meg-meg ölelt, de már szinte egyáltalán nem, és mondja is, hogy nem tud így. Én előző barátommal évekig kifli pózban aludtam, és olyannyira szorongok éjszaka, hogy sokszor nem tudok elaludni, hogy nem jön oda hozzám... ugye ez nem jelent semmit? Mégis hogy lehet ezt megoldani.... engem annyira bánt ez, hogy tényleg borzasztóak az éjszakák, bár még nem aludtunk olyan sokat együtt. Vajon később változgat? Azt mondja, hogy melege van úgy..napközben viszont sokat fekszünk így és magától jön ide.

#póz #együtt-alvás #pózban alszunk
2016. máj. 27. 20:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Legyel te a nagykifli.
2016. máj. 27. 21:56
 12/14 ~OnLány~ ***** válasza:

Ilyen melegekben már én sem szeretek összebújva aludni, de amúgy sem az én világom.

Ő szeret úgy aludni. Inkább összebújva nézzük a tv-t, aztán ha elálmosodtunk, akkor mindenki elfordul ahová akar és nyugodtan kipiheni magát, ugyanis én nem tudom magam rendesen kialudni kifli pózban, aztán csak nyűgös leszek egész nap.

Na látod, magától is oda tud hozzád bújni napközben, szóval nem azért nem teszi, mert nem szeret, hanem mert melege van. Értsd meg őt.

2016. máj. 27. 22:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én párizsis sajtos zsömle modon ppzban alszok. De van ugy hogy sajtos stangli, vagy kakaós csiga, este búrkifli, de lehet aludni, kenyérlángos pózban az is jó. meg enni is jó. Van sokféle.
2016. máj. 27. 22:42
 14/14 anonim ***** válasza:

lool olyan vicces látni, ahogy ezen a viszonylag ártatlan kis kérdésen hogy felforr bizonyos emberek agyvize, és a szerencsétlen kérdezőre hányják a saját lelki sérüléseiket XDDDD

Milyen ember már az, akinél ennyi agressziót vált ki egy idióta kiskifli-nemkifli kérdés (már ne haragudj, kérdező)

Amúgy szerintem ölelgess egy párnát, és max fogd meg a kezét, akkor te is közelebb érzed magad hozzá, és egy kézfogás a barátodat se hevíti túl...

2016. máj. 27. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!