Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem lesz normális kapcsolatom?
Kedves Utolso,
Ha
-egyszer meguti/megcsalja, meg fogja maskor is
-dugdossa a telefonjat, vaj van a fule mogott
-az a szokasa h eltunik szakitaskor, veled is ezt fogja, gerinctelen ember
-csunyan banik az exeivel, rad is ez a sors var
-keri a fb passwordödet es h koptass le minden pasit magad körül, mert megcsalod- beteges
-halogatja a problemak megoldasat az eleteben, halogatni fogja aközös problemaitokat is
-az anyost hagyja beleszolni az eletetekbe, boritekolt kudarcra van itelve a kapcs
-nem tud bocsanatot kerni, kommunikalni, akkor ha problematok lesz, egyedul, nelkule nem fogod tudni megoldani stb
Egy idö utan kristalyosodik azert h kire vagyunk es vajon akivel epp vagyunk fogja-e tudni teljesiteni.Vannak persze esetek amikor belefut vki egy ujfajta problemaba, de sok emberre ra lehet huzni a fentieket. Es akkor nem kell meg jatszmazni 1-2evig h hatha megjavul, meg nem is olyan rossz ember.Erre ertettem.
egyrészt tökre szeretek az oldalra járni, ha szomorú vagyok, mert rájövök, h én nem vagyok ennyire pesszimista azért, mint a kérdések döntő része itt.
másrészt pedig velem kellene ismerkedned, mert én nem vertem még át senkit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!