Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fognak eltiltani a fiúktól a szüleim? Nagyon
konzervatívak.
Állj kicsit a sarkadra, és beszéld meg velük. Hameg ilyen "amíg az én kenyeremet eszed..." típusok, akkor próbálj önállósodni, munka albérlet.
2016. máj. 26. 19:35
2/15 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben jártam mikor annyi éves voltam mint te. Akkor sem engednek ha pontosan megmondod hova mész és kivel? Nekem is nagyon nehezen engedtek,de lassacskán belátták hogy nem jó megoldás ez.
2016. máj. 26. 19:37
3/15 A kérdező kommentje:
Iskolába járok még, így is nem mindig van elég időm tanulni.
Fején találtad a szöget, pont ezek a típusok. Amíg én adom a pénzt... Amíg itt laksz, én mondom meg, hova mész...
Hiába bármi, nem tudok mit csinálni. Nem ilyen gondolkodásuak akikkel ezt meg lehet beszélni.
4/15 A kérdező kommentje:
A barátnőimmel elengednek, de csak nappal. Ha megtudják, hogy a fiú osztálytársam ott lesz (haverok vagyunk), utánam telefonálnak, hogy jöjjek haza. Hiába mondom, hogy a mást elengednek, nem érdekli.
ha meggyőzöm őket, velem eljössz?
2016. máj. 26. 20:20
addig amíg gyerek vagy. Mint a kérdésed is látható, gyerek vagy még. Tőlünk vadidegenektől kérsz tanácsot, ahelyett, hogy a szüleiddel beszélnéd meg a gondjaidat.
2016. máj. 26. 20:21
7/15 A kérdező kommentje:
Nem lehet velük megbeszélni, mondta apám, hogy majd rendes, dolgos ember kell férjnek, de az is 10 év múlva. Vele mit beszéljek meg, szerinted? Ők kezelnek úgy, mint egy óvodást. Amennyire tudok önállósodni akarok, de ezt sem hagyják. Például másik városba akartam menni tanulni, erre azt mondták, akkor haza se jöjjek többet és aludjak az utcán. Meg sem hallgatnak, mikor felnőtt ember módjára akarok valamit mondani, hanem leüvölz, mint egy két évest.
Találj ki valami külön elfoglaltságot, amivel van lehetőséged pl. utazni. Pl. iratkozz be egy tánccsoportba, egyik ismerősöm évek óta jár ilyen helyre, és nagyon sokhelyre meghivják őket szerepelni. Igy jobban el tud menni, és nagyon jó társasága is van. A szülei hasonló gondolkodásuak, de valahogy ide elengedik.
2016. jún. 10. 17:46
Érdekes gond. Most 20 évesen technikusnak tanulsz (5-6od év szakma)? Mert ott lassan végezned kell ha jóra gondolok.És utána hogyan képzelik el az életed? Erről esett már szó? Csak menni kellene dolgoznod nemde? Addig nem bíród ki? Vagy munka után is járnak érted majd? Van esetleg kiszemelt pasi? SHA igy folytatódik, kezdesz abba a hibába csúszni majd, hogy első pasi aki elvisz innen hozzá mész erre vigyázz.
2016. jún. 10. 18:18
Azoknak az embereknek, akiket nem ilyen szülőkkel áldott meg a sors könnyű itt osztani az észt, könnyű azt mondani, hogy a kérdező "álljon a sarkára". Ilyen felfogású szülőknél ezek nem működnek!! Hiába az észérvek, hiába a hiszti....
Nekem pontosan ilyenek a szüleim, ugyanez van..SEMMI NEM HAT RÁJUK! A dolgok így mennek amióta az eszemet tudom és az idő előrehaladtával nincs semmi javulás.
A megoldás az én esetemben az, hogy legalább a tanulmányaimat támogatják, és az a szak amire menni szeretnék nincs a közelben.
A kérdező esetében pedig a megoldás az ha majd elkezd dolgozni és összegyűjt annyit, hogy elköltözhessen és ne legyen továbbra is anyagi függésben a szülőktől. De sajnos a tanulás mellett nem mindig összeegyeztethető a munka....:/
Valami csoda kéne, hogy az ilyen emberek gondolkodásmódja megváltozzon....
Kitartást!
2016. jún. 10. 18:25
Kapcsolódó kérdések: