Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A vidékiek miért ilyen konzerv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vidékiek miért ilyen konzervatívak?

Figyelt kérdés
A nagyobb városokban élők jó része sokkal toleránsabb,elfogadóbb mint a vidéken élők. Most főként a melegekre gondolok(ezért a "szerelem,szex" témakör) ez miért van? Van egy leszbikus pár akikkel elég jóban vagyok. Budapesten sokkal ritkábban szólják meg őket mint pl. az egyik csaj szülőfalujában. Sopronban is még nyáron tök normális volt mindenki, inkább csak füttyögések de azok is azért mert dögösek. Ez miért van?

2014. jún. 3. 17:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%

Mert a Budapestiek az istencsászárok, mi vidékiek meg tanyasi parasztok vagyunk.

Remélem megsimogattam most az egódat.

2014. jún. 3. 17:47
 2/13 anonim ***** válasza:
59%

Mert "a vidék" kisebb környék, kevesebb emberrel, összeszokva, "elmaradottan". Ez igen csúnya, de dióhéjban ez a lényeg.

Egyébként kikérem magamnak, én "vidéki" létemre toleráns vagyok. Emberfüggő!

2014. jún. 3. 17:47
 3/13 A kérdező kommentje:
1-es a szövegem úgy kezdődött,h A NAGYOBB VÁROSOK szóval nyugi van, főként,h én se vagyok budapesti te szerencsétlen, hanem az általam ismert pár él ott.
2014. jún. 3. 17:49
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm. Vidéken kevesebben laknak, nincs olyan sokféle ember, mint a nagyvárosokban.

Én amikor felkerültem Pestre, egy vidéki kisvárosból, akkor rájöttem, hogy az emberek szinte észre se vesznek. Ott mindennapos az, ha valaki 'hülyén öltözik fel'. Nem fognak megszólni, mert nem áll úgy a hajad... csak egy ember vagy a tömegből.

Vidéken azonban nincs tömeg, és az emberek miről beszélnének, ha nem a 'furán viselkedőkről.'

Félre értés ne essék... én vidéki vagyok, mégse szóltam le sose a melegeket. Sőőőt... igyekszem megvédeni őket, ha esélyem van rá.

De volt, hogy én is megbámultam valakit, mert olyan klassz volt, hogy ennyire van egyénisége, és így bevállalja... de ettől nem fordultak meg utálkozó gondolatok a fejembe.

2014. jún. 3. 17:51
 5/13 anonim ***** válasza:
7%

Egyes... nem értem mi a bajod.

Senki nem szid senkit...

2014. jún. 3. 17:52
 6/13 anonim ***** válasza:
67%
Még a leszbiket jobban tolerálják, de hidd el ha két srác kézen fogva sétálna végig Budapest egy forgalmasabb utcáján még jól is járnak ha csak beszolnak nekik, rosszabb esetben pár önkéntes megpróbálja helyre tenni a fejüket
2014. jún. 3. 17:56
 7/13 A kérdező kommentje:
négyes igazad van! Logikus. A városiak hozzászoknak a furcsaságokhoz....
2014. jún. 3. 17:56
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy nagyobb városban élni, naponta több embert elviselni, mint a szomszéd meg a feleséged, megtanít tolerálni dolgokat, és szélesíti a látóköröd.
2014. jún. 3. 17:57
 9/13 A kérdező kommentje:
utolsó nem értek veled egyet. Ez a pár elég sokat jár meleg közösségekbe és igazából onnan jön ez az egész gondolat is. Ott is azt mondták,h a városokban nincs annyi meleg ellenes megnyilvánulás.
2014. jún. 3. 17:58
 10/13 A kérdező kommentje:
bocs utolsó előtti
2014. jún. 3. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!