Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vidékiek miért ilyen konzervatívak?
Mert a Budapestiek az istencsászárok, mi vidékiek meg tanyasi parasztok vagyunk.
Remélem megsimogattam most az egódat.
Mert "a vidék" kisebb környék, kevesebb emberrel, összeszokva, "elmaradottan". Ez igen csúnya, de dióhéjban ez a lényeg.
Egyébként kikérem magamnak, én "vidéki" létemre toleráns vagyok. Emberfüggő!
Hmmm. Vidéken kevesebben laknak, nincs olyan sokféle ember, mint a nagyvárosokban.
Én amikor felkerültem Pestre, egy vidéki kisvárosból, akkor rájöttem, hogy az emberek szinte észre se vesznek. Ott mindennapos az, ha valaki 'hülyén öltözik fel'. Nem fognak megszólni, mert nem áll úgy a hajad... csak egy ember vagy a tömegből.
Vidéken azonban nincs tömeg, és az emberek miről beszélnének, ha nem a 'furán viselkedőkről.'
Félre értés ne essék... én vidéki vagyok, mégse szóltam le sose a melegeket. Sőőőt... igyekszem megvédeni őket, ha esélyem van rá.
De volt, hogy én is megbámultam valakit, mert olyan klassz volt, hogy ennyire van egyénisége, és így bevállalja... de ettől nem fordultak meg utálkozó gondolatok a fejembe.
Egyes... nem értem mi a bajod.
Senki nem szid senkit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!