Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már úgy, ha mindent tudnának rólatok akkor menekülnének tőletek leginkább?
Pl:
-rossz gyerekkor
-sok csalódás
-pszichés gondok
stb.. stb.
Őszinteség párti vagyok,de az emberek viszont nincsenek felkészülve az őszinte szóra...
Tehát ha kiadod magad sebezhetővé válsz,itt sokan azért ferdítenek,lódítanak ,szépítenek - mert falakba ütköztek.
Empatikus típus vagyok és én tudom,hogy az emberek mennyi tüskével veszik körbe magukat és mutatkoznak erősnek,amivel nincs baj mert jó ha valaki erős, vagy lelkiekben megerősödik,csak van aki az el fojtott dolgoktól bunkó lesz,kifejezetten taj parasztul kommunikál.- Holott nagyon is értelmes figura,csak így xarik a világra...ezzel a stílussal.-Így kompenzál.
Ebbe csak az a probléma,hogy ha egy szerető társat talál aki meg érti,talán azzal sem tud majd különbséget tenni.
Amúgy mindenkire kihat az érzelmi elsivárosodás és leginkább az önzés kerül felszínre.
(kivételesen nem rímekben jöttem)
Ugyanaz, mint amit az 5. írt.
Ha titkolom ezeket a dolgokat, elég sok férfit megkaphatok. Viszont a kapcsolatunk nem lesz őszinte. Ha megnyílok, akkor azonnal menekülnek.
(Nagyon) rossz apa, depresszió, kényszeres hazudozás, sok alkohol, rejtett agresszivitás.
Jól csinálom, akivel nem élek együtt az előtt könnyedén titkolom.
L21
Igen egyet értek,hogy mindenki önző,amúgy érdekeseket írtál.
De lehet,hogy te sem lennél megértő,ha valami komoly probléma ,vagy régi rossz tett derülne ki az adott illetőről.
Kérdező,igen éreztem ilyet.
# 3
Te nagyon elmés intellektuális bohóc :D
"elszönmyedek "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!