Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy lányt féltékennyé tenni?
Figyelt kérdés
És azt hagyjátok ki hogy, egy másik csajjal....(erre én is rájöttem:))2010. ápr. 10. 18:40
1/9 anonim válasza:
Szerintem az is elég,ha 1-2 lánnyal (akár osztálytársal) beszélgetsz sokat,úgy hogy a csaj is látja.Közbe jókat nevetsz,mosolyogsz.Mondhatsz mellé ilyeneket is:"ez jó vicc volt!" vagy: "na ez tetszik csajok:) "
2/9 anonim válasza:
msnen kiírsz vmi nevet..:D pl: a lányt Dórinak hívják és kiírod h M.(L) és akk már rögtön el kezdi érdekelni h ki a rák lehet az
3/9 anonim válasza:
igazuk van az előttem szólóknak:)
lányt csakis másik lánnyal lehet tutira féltékennyé tenni;);)
főleg hogyha a neked tetsző lány utálja azt a csajt,akivel féltékennyé teszed;)
4/9 anonim válasza:
Cucáld meg a legjobb barátnőjét,és küldd át neki a videót róla.Garantáltan nyugtalan lesz.
5/9 anonim válasza:
Minek akarod féltékennyé tenni?Ezzel nem mész semmire...Csupán azt éred el hogy aki neked tetszik azt fogja gondolni hogy nem érdemes veled összejönni,úgy is megcsalod stb-stb...
Eddig aki engem féltékennyé akart tenni az ellenkező hatását érte el annak amit akart...Utána már csak undorodtam tőlük és kerültem őket.
15/L
6/9 A kérdező kommentje:
Én nem akarok féltékennyé tenni senkit...Szerintem rohadt undorító dolog.
Csak kíváncsi vagyok hogy mi teszi féltékennyé a lányokat.
2010. ápr. 10. 22:49
7/9 anonim válasza:
engem játékba leendő férjem nagyon féltékennyé tett...
kevesebbet játszok és elvett 1 másik lányt.:S
ezen rendesen kiakadtam
9/9 anonim válasza:
vagyis inkább az ő nagyapjával! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!