Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti hogy r*bancnak néznek vagy mi?
Figyelt kérdés
kb minden fiú ismerősöm ledöbben amikor megtudják, hogy még szűz vagyok.mindegyik azt mondja, hogy nem nézek ki annak. most ez mit jelent? (csak normál válaszokat pls)
16/L
2010. ápr. 10. 18:03
1/8 anonim válasza:
könnyen lehet, ha úgy öltözöl akkor elképzelhető
2/8 anonim válasza:
azt jelenti h úgy öltözködsz és viselkedsz, mintha nem lennél az
3/8 A kérdező kommentje:
pedig egyáltalán nem öltözök úgy.nem is szeretem nagyon a kivágott felsőket, szoknyát se veszek soha.
2010. ápr. 10. 18:07
4/8 anonim válasza:
Manapság már majdnem minden 16éves lány nem szűz úgyhogy nem néznek ribancnak csak csodálkoznak........
De ez nem baj.
5/8 anonim válasza:
a szoknya nőies és nem ku.rvás kivéve,ha 10 cm-s és olyan,mint egy öv a nadrág is lehet rib.ancos...
6/8 anonim válasza:
Ne kamuzz!Meg szep,hogy ledobbennek amikor tegnap ejjel vagtak partyba.
7/8 A kérdező kommentje:
:D:DD
2010. ápr. 10. 18:13
8/8 anonim válasza:
szerintem nem néznek annak...
mert am én rapper vok és hát azok nem non öltöznek "úgy"
és mikor tőlem is vki megkérdezte idősebb pasi h az vok -e mondtam h igen és ez kaptam: hát nem nézel ki annakl.. vagy h már rég el kelett volna vesztened -.-
szal nem tom hülyék biztos :D:D:D
am 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!