Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, hány kilótól kezdődik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hány kilótól kezdődik egy Férfi?

Figyelt kérdés
Sok minden számít ezen a téren, de most csak a súlyra szorítkózzunk!

2016. máj. 25. 13:36
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Senki nem rohangál mérleggel a kezében és állítja rá a másikat, hogy ellenőrizze. "Hé, te, állj már rá erre a mérlegre, csak ellenőrizni akarom először, hogy férfi vagy-e."

Arra akarok célozni, hogy nem a kiló számít, hanem a testkompozíció, azaz, hogy mennyi a zsír-izom arány. A 100 kilós férfi az én szememben csakis akkor férfias, ha nem a zsírtól 100 kiló, hanem a sok izomtól.

Tehát attól még, hogy valaki össze-vissza zabál és felhízik, nem lesz férfi.

2016. máj. 25. 15:06
 22/38 A kérdező kommentje:
Akkor miért járkálnak a nők 40 kilós páwákkal az utcán?
2016. máj. 25. 15:06
 23/38 A kérdező kommentje:
Írhattam volna, hogy írjatok testzsírt is, de fogalmat sem lett volna az egészről.
2016. máj. 25. 15:08
 24/38 anonim ***** válasza:

Először is, nem a nők járkálnak páwákkal az utcán, hanem a kislányok, meg max a tinik.

Másodszor, testzsírt akarsz? 17-től lefele számomra ideális.

24N

2016. máj. 25. 15:26
 25/38 anonim ***** válasza:
Ehe, tehát aki genetikájából adódóan képtelen a hízásra, anélkül hogy szétcseszné a szervezetét, az dögöljön meg. Kratulálok lányok, büszkék lehettek magatokra. :D
2016. máj. 25. 15:32
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
25-ös, vannak nők, akiknek így is tetszel. De gondolom, te sem jönnél össze egy 150 kilós nővel, csak mert szegény "genetikából adódóan nem tud lefogyni", akár te hízni. Ha nem jön be, nem jön be, ez van, sajnálatból legyenek veled vagy csak adjanak le az igényekből a te kedvedért?
2016. máj. 25. 15:37
 27/38 anonim ***** válasza:

Hoppsz egy kifogás,na hát.

Mi lenne ha elmennél edzeni edzővel szépen utolsó,hmm?

Én is voltam 55kg 15 évesen és nem tudtam hízni elkezdtem kondizni zabáltam mint egy disznó,ettem a kaját 2 óránként plusz turmixok,igaz akkoriban nehezebben ment mert kevés zsé volt nekem,de felmentem 74kg-ra 18 éves koromra,aztán 25 évesen túl mentem 105,5kg most lementem 85-re.

Kitartó munka,kajálás,és EDZŐ.

Tudom most jön a következő kifogás,nincsen pénzed,akkor menj el dolgozni,keresd meg rá,ha fontos neked ez a dolog,akkor keresd a lehetőségeket,de te eldöntötted van mire fognod genetika,bármi ilyesmi.

Egyél napi 10-szer plusz tripla adag fehérje és tömegnövelő sékek,plusz heti 4 edzés,de nem tingilingi simike,hanem kb. ordíts a fájdalomtól már.

Na ekkor fogsz eredményes lenni.

Egyéb kifogás?

Ja és pasi vagyok aki felismerte,hogy ha nem tesz magáért marad a keze.

El kell fogadd a nőknek FÉRFI kell aki erős,és férfiasságot sugároz egy vékony gyerek hol tudja ezt sugározni?

2016. máj. 25. 15:42
 28/38 anonim ***** válasza:

25-ösnek ment.

De amit 26-os írt full igaza van,neked se kellene a dagadék elhízott nő,hanem egy igazi nőies csinos nő kell,na a lányok úgyanígy vannak nekik FÉRFIAs férfi kell.

2016. máj. 25. 15:44
 29/38 anonim ***** válasza:
#28 vegre vki aki nem rinyal hanem cselekszik,kosz h leirtad
2016. máj. 25. 15:52
 30/38 A kérdező kommentje:

A nők miatt butaság csinálni.

Most képzeld el, csinálod évekig, elérsz egy jó fizikumot, felszedsz egy csajt, és mikor ránézel, ez jut eszedbe róla: Ha nem gyúrtam volna évekig, most nem velem lenne a szerelmem...

Vicc.

2016. máj. 25. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!