Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány kilótól kezdődik egy Férfi?
Nekem mondták,hogy 80kg alatt a férfi nem férfi.
Minimum 80kg izomba.
Tehát ezt imádják:
Ha kövér vagy az se jó mert nem guszta,undorodnak tőle,ha vékony vagy akkor egyenesen megaláznak,láttam már ilyet.
A srácot a csaj elküldte úgy,hogy mit akar itt,nézzen már magába nyikhaj,semmi férfias nincsen benne,menjen eddzen majd talán szóba áll vele évek múlva.
És ha belegondolsz igazuk van,egy férfi erős,izmos legyen,ne egy ,,kislány" és ne egy zsírpaca,de még mindig inkább mackós mint vékony vékony palinál jobban semmit se utálnak.
Ne BMI-ket írkáljatok már!
Nem semmi, eddig 2 kommentelő tudott válaszolni.
Nekem volt egy ismerősöm, aki kb 178 cm volt és 55 kg. Vékonyabb volt, mint én. Hiába volt helyes az arca, nem tudtam rá férfiként tekinteni, mivel vékonyabb volt mint én, csak a kisfiút láttam benne. (170 cm és 56 kg vagyok)
Felőlem lehet vékony egy pasi, de ne legyen olyan, mint egy kóró.
Kg-t nehéz írni, mert lehet izom és zsír is. Szerintem olyan 70 kg körül legyen azért egy kb 180-as magassághoz.
Izom ide, vagy oda, egy 50 kilós emberre, nem lehet azt mondani, hogy férfi.
Szóval értitek, hogy mire gondolok.
48-100
Én 50-52 kg körül mozgok.
Egyáltalán nem 55-78kg-ig nem tekintik férfinak.
Más kérdés,ha fitnesz versenyen 78kg lesz lepucolva,de az más,minimum 80,de 88-95 sokkal jobb,és ne legyen zsír rajtunk ez a lényeg.
Egy 55kg férfi FÉRFI!!!Kissrác,az mehet max prostizni,plusz menjen edzeni,és tripla adag turmixokat igyon és napi 10-szer egyen,ha valaha valamire való nőt akar,vagy marad a keze és a sör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!