Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem az ilyesmit? 19l
Figyelt kérdés
Van egy 23 éves barátom. Immáron 7 hónapja nyúzzuk egymást. Tegnap találkoztunk, és elkezdte nekem mesélni, hogy a munkahelyén. (Kalandparkban dolgozik.) Egy csaj miniszoknyában és telitalpú magassarkúban ment a pályán. Éppen várnia kellett volna a sorára, mert ő valamit ügyködött, de megkérte, hogy segítsen neki felvenni a biztonsági cuccokat, és ezzel kb. arra célozgatott, hogy a csaj őt biztosan kinézte magának. Megkérdeztem legalább ki volt-e mázgálva, ha már ilyen alkalomhoz illően öltözött fel a csaj, erre a barátom mondta, nem igazán. Megkérdeztem jó nő volt-e? Mondta, hogy igen. Mondtam neki, hogy jól megbámulhatta, ha így emlékszik rá, aztán meg a fejemhez vágta, hogy nézni szabad, nem? Ez mégis mire volt jó? Féltékennyé akart tenni? Nem féltékenykedem azért, mert megnézett valakit... Inkább csak furcsállom, hogy az ilyen sztorikat miért nem tartja meg magának és a haverjainak. Ráadásul egy fél órával a meséje előtt azt mondta, hogy szerinte a mi kapcsolatunk meg fog élni jóval többet is, mint az eddigi 7 hónap...2016. máj. 24. 11:57
11/11 anonim válasza:
Én most vagyok 21 .. de akárhány pasim volt minddel megbeszéltük az ilyen dolgaainkat .. strandoláskor is megvitattuk mi a jo.. sosem aggodtam hisz az én kezemet fogta .. én nem aggodnék és igaaza van hüséget fogad nem vakságot ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!